Katsastusasemia Oulussa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja VQH, 15.12.2008.

  1. VQH

    VQH 1st gear

    Hoi,

    Eka katsastus Oulussa ois jenkille edessä. Varmaan löytyy kokemuksia näistä yksityisistä konttoreista ja miten niissä jenkkeihin osataan suhtautua. Valtion konttoria kun sitä tahtoo aina vähän vierastaa :D

    Eli jos hyviä kokemuksia löytyis?
     
  2. Tumppu

    Tumppu 1st gear

    Itte oon noita linttoja käyttäny heinäpään katsakonttorilla voudintiellä. Ihan asiallinen palvelu ja pääsee ilman ajanvaraustakin.
     
  3. cuda69

    cuda69 Gearhead

    ja jos haluaa että rahat jää suomeen niin Pellikan Pasin konttorit ovat taatusti SUOMALAISTEN omistuksessa , eli lakeuden katsastus kempeleessä ja konetien katsastus ruskossa ex valtion konttroia vastapäätä.Ei sillä etteikö esim tuo voudintien konttori olisi hyvä katsastusasema.
     
  4. Jaarski

    Jaarski 1st gear

    Kempeleen katsastus Zatelliitintiellä!!! Itellä ainaki hyviä kokemuksia sieltä...
     
  5. tooke

    tooke Gearhead

    Pointsit Lakeudelle Kempeleeseen. Kunnossa olevat pelit suap leiman, risat ei, ja rahat jääpi tosiaan Suomeen, eikä mee vinkuintiaan, niinkö cuda69 tuossa mainitsi...
     

Kerro tästä muillekin!