Kattoluukun poisto A- Body

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Solvent, 30.7.2013.

  1. iikka-

    iikka- 3rd gear

    Jos on suht räpeltämätön orkkis koppa niin ite en kehtais lähtee rakentamaan radikaalisti. Meinaan niitä valmiiks räpellettyjä koreja tässä maassa riittää.
     
  2. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Keltaisessa oli jo kerran ainakin 400ci turbolla ja manuaalilla?
     
  3. C-barge

    C-barge Gearhead

    Keltanen turbomanuaali meni tekniikan luovuttajaks, eli ei oo enää turbomanuaali. Mulla muuten taitaa olla tollasen dart sportin takavalot olemassa, olisin tyytyväinen jos joku ko auton omaava ottais ne hoiviinsa. Niit ei kuitenkaan enää kasva puissa jos sattuu joskus tulee tarve.
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Hyvä että Solvent sai hieman ajatusta tehdä se kuitenkin niin ettei tule taas yhtä tietämättömyydellä pilattua autoa.
    Montakohan autoa on muuutettu turhaan peruuttamattomasti, koska ei ole muiden kanssa keskusteltu sen korjaamiseksi. Esim toimimaton ilmastointi, jos ei toimi, niin pois vaan.
     
  5. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

  6. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Kyl mie pitäsin tuon punasen hartsportin ulkoa/sisältä suht vakiokuosissa.
     
  7. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Keltainen tosiaan oli 400cid turbo ja manuaalilla. Kiinnostaisi tietää enemmänkin auton historiasta, joitakin lappuja minulta kyllä löytyy ml. ulkomaalainen rekisteröintitodistus

    C-Barge, missä valot sijaitsee ja minkä suuruista korvausta vastaan voipi lunastaa? Ei tosiaan puissa kasva enää. Onko reunukset pahasti hapettuneet? Ainakin tuossa keltasessa Dartissa takavalot on melkosen pahasti päässyt appelsiinipintaiseksi

    Olisihan tuossa jonkin verran tekemistä, että siitä kalun saisi, meinaan siis tuota keltaista. Peltihommia riittää kyllä. Olen kohtuu aloittelija näiden hommien kanssa ja olen teettänyt muutos\korjaustöitä muilla, mutta olisihan se hyvä oppia ite tekemään. Saako tuollaisen -73 A-bodyn katsastettua ilman verhoilua, sisälokasuojia(etu) ja lämmityslaitetta?

    Punainen Dart on Lahdessa, niin en muista että miten siinä on toteutettu tuo ristituenta takana. Liekkö ollenkaan? Selvitän asian kun seuraavan kerran käyn Lahdessa. Apurungon yhdistäjät ainakin aion siihen kuitenkin lisätä, jos en suurempia muutoksia tekisi.
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    HElsingissä ne on. Ei oo kehykset muistaakseni kummosessa kuosissa, saa ilmaseks jos on tollanen auto mihin ne käy. Löytyy kans joku "takapaneeli", en muista sellasia kauheesti nähneeni, ja kunto sillä kans hiukka patimoitunut.
     

Kerro tästä muillekin!