Katujätkä

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja max, 12.12.2011.

 1. WBBC

  WBBC Gearhead

  Kauan sitten, kun mulle tarjottiin uudenveroista 454 mark 4 -venemoottoria katuautoon, vääntäväksi käyttökoneeksi M-20 -manuaalilaatikon kanssa, niin joku turinaporukassa ollut guru, en muista kuka, saattoi olla Jouko Hakkarainen? -sanoi, että hyvin viimeistellyistä peanut -kansista saa mahtavan ja mukavasti toimivan vääntömoottorin, oikealla nokalla, imusarjalla ja kaasarilla.
  En sitä konetta kuitenkaan ostanut.
  Mutta en epäile, etteikö asia pidä paikkansa.
   
 2. max

  max Gearhead

  Malta mies,uusi 454 proggis on aloitettu ja se onkin aika mielenkiintoinen katsoo sitä miltä kantilta tahansa.Artsiracingin kanssa keitettiin käärmekeittoa pari päivää sitten ja tuskin maltan odottaa kevään dynomittailuja.
  Päivitän kyllä kun on jotain konkreettista esittää.
   
  palontie ja Camino'79 tykkäävät tästä.
 3. shr1

  shr1 3rd gear

  Mäkin kannan ohusen korteni katujätkäkekoon muutamalla surkealla kuvalla. Liki 20v sitten menin hölmöyksissäni ostamaan melkein kaatiskunnossa olevan ´70 projekti-Komeron. Olihan siinä puuhaa ja hommat venykin opiskelujen lomassa jonkun verran. Yritys oli tehdä autosta vähän sellanen pro-touring tyylinen kapistus, napakalla alustalla, pikkulohkolla ja isoilla vanteilla.

  Jälkeenpäin ajatellen aika monta asiaa olis voinu tehä toisinkin... Sittemmin piti autosta luopua, kun tuli mutkia elämän poluille, mutta kiva fiilis sikäli jäi, kun toi härveli on yhä ok kuosissa koristamassa maanteitä. Seuraavien omistajien toimesta tekniikkana on ollu bbc:tä ja nykyään vissiin tuoreempaa gm-konesta. Väri on vaihtunu siniseksi.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  pecu_83, Selli, Camino'79 ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. TimoT

  TimoT 2nd gear

  Mitäs tälle rojektille kuuluu, kansa tahtoo väliaikatietoa...o_O
   
 5. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  ^ Tää makaa vielä talviunilla, mutta hyvä kun muistutit, täytyy ryhtyä toimeen!
  Ekana täytyy mittailla tarviiko dekit plaanata ja kuinka paljon, ja sit ehkä pitää yrittää perustella maxille, että miksi vois harkita jotain muutakin nokkaa kuin sitä hydylaahuri 305 magnumia, joka nyt vaan sattuu olemaan hyllyssä.
   
  Selli, Camino'79 ja Herje tykkäävät tästä.
 6. pecu_83

  pecu_83 3rd gear

  Täällä on käyty Vettejä kiusaamassa:  Tällä kertaa kotio mentiin ajamalla, kärry Camaron koukussa kiinni, eikä Camaro jonkun muun koukussa kiinni :D
   
  Vuokralainen, deeäxä, Marklin ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!