Kauanko teidän tuontiautot on maannu satamassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja bbford, 24.7.2008.

  1. JM82

    JM82 Gearhead

    Re: ....

    Näiden nettikeskustelujen ongelma yleensäkin on että kirjoitusten alkuperäinen pointti ei aina aukea. Yritin vaan tuoda esille sitä asiaa, että konttien tuomisessa on riskejä. Tääkin on aika uusi ilmiö että maahantuonnin harrastelu on suunnilleen yhtä helppoa kuin kaupassa käynti, siihen asti kun ongelmia tulee. Täysin mahdollinen riski on esim että laiva uppoaa tai kontti tippuu mereen. Vakuuttaminenkaan ei ole välttämättä ihan yksinkertaista ja kaiken kattavaa. Toivottavasti nyt ei joku tästä vedä hernettä nenään kun ei tää suoraan tähän aiheeseen liity.
     
  2. HV

    HV Gearhead

    Saiko kaikki autonsa/pyöränsä?

    Oli aikamoinen sotku. Avaimia piti talvella jäljittää, nekin oli menneet sekaisin jossain vaiheessa. 6 kk meni silloin minulla aikataulusta mistä oli puhe. Mopo on kilvissä ja ajamaan ei ole kerinyt kuin jotain 400 mailia.
     
  3. ervan

    ervan 1st gear

    ei kaikki...

    Kaverilla on edelleen auki se kaiutin case... on sekin kuitenkin 6 tonnia Taskiselle rahaa laittanut.
     

Kerro tästä muillekin!