Kauhava. LSK Businesspark ja muutakin.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja enzo, 28.3.2018.

 1. kari6767

  kari6767 3rd gear

  Tikkinen,korkki kiinni.
   
 2. väsynyt

  väsynyt 3rd gear

  Eiks jo voi Avata Vähän Korkkia!:eek:
   
 3. z 900

  z 900 Gearhead

  Sä oot liian väsynyt mee jo nukkumaan.
   
 4. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  Älkää ny seokko tohon täyden katsomon kuvaan. Se on otettu finaali kisassa viimme vuonna kauhavalla.
  Silloin oli katsomot täynnä,eikä kaikki mahtunut sinne,eikä edes päässeet portista sisään ilman pitkää jonotusta rannekkeiden loppumisen vuoksi.

  Positiivista ruuhkaa. ?


  Huomenna alkavaan kisaan ilmoittautunut 46 autoa (pl junnu dragsterit) yhteensä 116 kulkuneuvoa.

  Pyörät ja junnuluokat näyttelee siis suurinta osaa viikonlopun
  lähdöistä.
   
 5. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Valeuutinen. Poistettu isompien intohimojen välttämiseksi.
   
 6. Oli paljon NB katsojia, mutta kaikille tuli nälkä ja lähtivät pois valoisaan aikaan kun kontin nostaminen, radan preppaaminen, ajanoton asentaminen sekä testaaminen ja sateen odottaminen...... vei reilun 4h yli alkuperäisen 10.00 alkamisajankohdan.

  Ois voinut vituttaa, mutta onneksi asun lähellä ja sain sen 1 luistelukierroksen ja 2 testilähtöä eli jotain sentään..... Kulut vain +200e joten menee kokemuksen ja kannatuksen piikkiin. Niin ja Poika tykkäsi kun grillailtiin ja sai jotain ruuvatakin. Hänelle riittää tuommoinen päivä, varsinkin kun sai potkia palloa trailerin sisällä vähän väliä. Itse maksan mieluusti enemmän ja vietän 4pvä vaikka Tierpissä, ei voi mitään.

  a
   
  NorthBlacklistRacemaster tykkää tästä.
 7. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Olipa yllättävää että Big Black Cockilla aka Auliksella ei ollu taaskaan mitään muuta ku vanhan papan narinoita tarjota.
   
  Araldite73 tykkää tästä.
 8. Oot sää kovettu äijä! huh huh. Onnea ja menestystä.

  (ja muista panna nimes kun täällä kovia juttuja kirjoittelet. Oikein cock sanan panit tekstiin,..... )
   
 9. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Hyvä se on huujella ku ei nalli enää ees paapalla pala, joten suuntaappa sinä sinne Ruottiin, ja pistäppä kirjatki sinne samalla, kitoos ja hei, ei jäänny ikävä.
   
 10. Eikö oo mahtava kun voi ajaa missä haluaa ja ajaa millä haluaa. Koita paskahousu tehdä samat ja paa se nimes alle vai. Paskahousut huutelee nimimerkin takaa. Äijä piilottanut profiilin ja muka asuu maarianhaminassa. hahaaa!
   
 11. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Mikäs tässä paskahousuna ollessa, ainakaa ei olla joka topicissa narisemassa fhra:n kurjuutta ja toisten hitsisaumoja haukkumassa kun yrittivät edistää harrastevehkeitten muokkaamista ja sen laillisuutta, tahi vasta perustetun radan ongelmia joita korjataan ja parannetaan minkä ehitään.

  Hamekangasta lähettäisin, olisko osotetta lähetykselle?
   
  Source tykkää tästä.
 12. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  tukkijulli ja superbird tykkäävät tästä.
 13. raceman

  raceman 3rd gear

  Mää ootin että tuo testipäivän rata olis ollu yhtä hyvä kuin viime elokuun alotuksessa, mutta nyt ei ollu näin. Mitä sille betonille oli tehty kun pito lähti heti kun napin nosti. 3 lähtöä vituiks heti, Yks lähtö onnistu vähän paremmin kun tiputti lähtökierrokset pari tonnia. ja en ollut ainoa jolla oli luistelua. Kyllähän tämä nyt vähän vituttaa, kun maksoin siitä että ois päässy ajaa hyvällä radalla.

  Kari Långsved
   
 14. MaxDura

  MaxDura 3rd gear

  Kuulemma betonista oli puhallettu sementtiliima pois joka oli aiemmin aiheuttanut pinnan irtoamista. Perjantaina ilmeisesti uutta kumia ei ollut vielä tarpeeksi kertynyt lähtöön.
  Nythän rata vissiin on jo hyvä?
   
 15. superbird

  superbird Gearhead

  Viikolla oli betonista puhallettu kaikki pois.
   
 16. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Hyvä että ongelmia yritetään korjata ennen isoja kähinöitä.
   
 17. johntravolta

  johntravolta 3rd gear

  Betoniliiman puhaltaminen ei välttämättä poista radan ongelmaa. Muistan kuulleeni että radan valu tehtiin varsin helteisessä olosuhteessa. Jos näin on, on vaara että betonin sitoutumisvaiheessa lämpötila on päässyt liian korkeaksi ja näin tavoiteltu lujuus, veikkaan K50, ei toteudu välttämättä edes lähelle.

  Jos ja kun ongelmia on ollut, nyt kannattaa ottaa betonista näytteet ja käydä puristamassa ne. Jos puristustulokset ovat alle tavoitellun betonin lujuuden, on tehtävä johtopäätöksiä.

  Betoni ei siitä parane muuta kuin valamalla uudestaan, vanhan poistaminen ja asfaltointi ennen isoja kisoja alkaa olemaan jo juoksemista kelloa vastaan, mutta toki mahdollista.

  Kaippa siellä viisaat pohtivat ja tekevät oikeat liikkeet. Mutta muutama koepala kannattanee porata ja testata.
   
 18. Araldite73

  Araldite73 2nd gear


  Sitten kilpajuoksu kelloa vastaan kannattanee aloittaa välittömästi.

  Uusi rata, uudet paineet ja odotukset, jos eka kerta menee perseilyksi niin katsojat äänestävät jaloillaan ja tuskin tulevat jatkossa katsomaan perseilyä.
   
 19. raceman

  raceman 3rd gear

  Eihän siellä ollu varmaan kumea viime elokuussakaan, kun rata oli uusi, mutta pito oli testipäivänäki 10,8 hyvä. Ja jos nyt lauantaina ja tänään pito on ollu hyvä, niin se kertoo että sitä ei oo keretty tehdä kunnolla perjantaiksi, olihan siellä muutki asiat vähän kesken.
   
 20. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Näin se menee. Ymmärrettävää että hommat on vielä vaiheessa enemmän tai vähemmän kun Kauhavan rata toteutettu näin pikaisella aikataululla. Mutta toinen puoli on sitten se, että ei suuri maksava yleisö ajattele sitä syytä, miksi kaikki on vaiheessa. Vaan he haluavat rahalle vastinetta. Positiivisia elämyksiä ja kokemuksia. Aktiiviharrastajat ja kisaajat tulevat kyllä paikalle, vaikka mutavellissä pitäisi seistä.
   
  supo, Araldite73 ja valtope tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!