Kauhava. LSK Businesspark ja muutakin.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja enzo, 28.3.2018.

  1. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Epäkurantilla ? Mitähän tarkoitat? Kuinkas paljon esim.tupala sijoitti omaan rataansa siellä se rata vasta paska olikin ennenkuin pinta uusittiin 2kertaan ja tässä tulos nyt siittä tehdään parkkipaikka ehdittiinkö 3-4nitrokisaa ajamaan uudella pinnalla ja liukasta oli silti vaikka ulkomaita myöden apua haettiin eipä varmaan tule kattojärjestöltä tahi DRF;ltä vastaavaa panostusta Motoparkkiin varsinkin jos tuo on mielipide useimmilla kattojärjestön edustajilla. Oliskohan aika järjestää itä-Suomessa tuolla euroopan ensimmäisellä dragrace radalla ihan omat kisat ja irtautua fyyrasta kokonaan
     
  2. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Uusi rata, uudet kujeet. Eiköhän unohdeta menneet ja keskitytään tulevaan. Vanhojen asioiden haukkuminen ei edistä mitään.

    Sama että provoa tai ei mutta mun mielestä vähän asiatonta viritellä etelä vs. pohjanmaa asetelmaa, keskitytään kaikki diggailemaan hienoa lajia ja sen uutta nousua.
     
    pantteri95, MIAMIDRAGRACING, JuhaKuu ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. josu

    josu Gearhead


    totta töriset... :)
     
    Araldite73 ja qwerty123 tykkäävät tästä.
  4. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Minä en ainakaan pysty unohtamaan sitä tuskan tilaa mitä nämä viime aikaiset Nitrokisat aiheutti. Yhtä helvettiä oli elo.

    Silti vanhat asiat on osaltani puitu ja toivottavasti tästä eteenpäin marssitaan pelkkää ylistystä soivien fanfaarien raikuessa, hienojen kisojen saattelemina vahvojen kiitosten myötä.
     
    MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
  5. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Mulla ei ole mitään sitä vastaan, että Kauhavalla järjestetään nitrokisat ym. juuri tätä laji kaipaa parempia suorituspaikkoja mutta toi, että periaatteessa jo sovittu Motoparkin elokuun kisa siirrettiin Kauhavalle sitä en ymmärrä miksi. Miten olis, jos kesäkuun kisa ajettaisiinkin Motoparkissa eikä Alastarolla, koska FHRA säästäisi pitkän pennin radan vuokrassa ja katsojia varmasti yhtä paljon kuin Alastarolla. Samalla voisi informoida Motoparkin omistajia siittä, että parannuksia tarvitaan ennen 2019 kisoja tai kaikki kisat ajetaan Kauhavalla vähän menee ykstotiseksi aina samalla radalla, mutta kuten Pile sanoi Motoparkki on epäkurantti rata eikä siellä voi ajaa
     
    Muokattu: 8.4.2018
    MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
  6. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Huippu juttu että Kauhavalle tulee uus rata, ja tietysti Pile ja kumppanit hehkuttaa sen puolesta että kaikki kisat sinne vaan ja hyvä niin, jos Malmille tulisi rata niin tietysti hehkuttaisin sen puolesta pääkaupungin asukkina..:)) Tosi asiahan on että kustiin Motoparkin muroihin raskaasti poistamalla toinen kisa siellä toimivalta yrittäjältä. Radan kunnosta en osaa sanoa mutta aika tyly teko näin itse yrittäjän näkökulmasta.Toki EM kisat tarvotsee uuden Alastaron ja paremman sellaisen mutta pitäisi silti huomioida. Joku kirjoitti aikaisemmin että Motoparkissa oma kisa, esim Black list south vs north saisi varmasti väkeä liikkeelle Motoparkin suuntaan tai West Coust cup!
     
    jknR ja nalle71 tykkäävät tästä.
  7. " Motoparkissa oma kisa, esim Black list south vs north saisi varmasti väkeä liikkeelle Motoparkin suuntaan tai West Coust cup! " . Onhan se varma
     
  8. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    No Aulis, sasi ainakin radan käyttöön ja ehkä jopa muutaman katsojan. Motoparkissa viimekesänä itseasiassa oli enemmän katsojia SM kisassa Kun Alastarossa!
     
    supo ja nalle71 tykkäävät tästä.
  9. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Yleensäkin nuo Katu tapahtumat vetää enemmän paikasta riippumatta ku Sm kilpailu.
     
    supo ja nalle71 tykkäävät tästä.
  10. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Fhra olisi voinut käden ojennukseksi siirtää jonkun kadunmies tapahtuman Motoparkkiin.
     
  11. pontso

    pontso Gearhead

    onhan se hienoo et saadaan uus rata ja sillä mennään . toi kisakalenterihan oli alustava niin silloinhan siihen tulee muutoksia todennäköisesti ja niintuli . aikaisempien ratojen suhteen asuin silleen puolvälissä et molenpiin noin niiku sama matka , no nyt sit 150km lisää suunta mut entä sit jos meinaa ajaa niin on mentävä sinne missä voi .
     
  12. pinola

    pinola Gearhead

    Motoparkissa on ollut viimevuodet 2 kisaa / vuosi. 2017 siellä olikin 3 ja 2018 1. Se Elokuun viikonloppu taitaa olla myös myyty joten tuskin siinä suurempaa vahinkoa on kisan perumisesta sinne tulossa.

    Siellä omistajilla on varmasti tieto että parannuksia tarvitaan, voisin kuvitella että saa laskea tarkkaan myös siellä miten sen investoinnin esim uuden pinnan osalta voisi saada takaisin, muista asioista puhumattakaan. Toivotaan että siihen joku ratkaisu löytyy, uskoisin että myös Alastaron jatko vaikuttaa asiaan kun se selviää.
     
    MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
  13. supo

    supo Double Gearhead

    Ne melupäivät jotka näillä nykyisillä radoilla on ollut drag race käytössä saa uudet käyttäjät eli ei ongelmaa radan omistajille.Eli kyllä laji siirtyy uusille paikoille eli toivotaan että rakennus innostus jatkuu muualla.
     
    MIAMIDRAGRACING ja Araldite73 tykkäävät tästä.
  14. josu

    josu Gearhead

    Rannikolla on West Coust Cup niin voisin veikata Motoparkissa menestyvän East Coust Cup,jos saatas kunnon vetäjä hommaan ;)
     
    GS ja pile tykkäävät tästä.
  15. Hienoa jos on ollut katsojia SM kisassa. Sitä toivoo kaikille tapahtumille, koska sieltä se kannattavuus tulee, ei järjestäjän yhteistyökumppanisopimuksista eikä ilmoittautumismaksuista. Eiköhän nuo tulot mene pelkkiin kustannuksiin ja tuskin aina edes riittävät.

    Toivottavasti savossakin aletaan järjestämään Katuautokisoja omilla porukoilla, kuten on tehty Etelässä (salo, ....) , Länsi-Rannikolla (pori, vaasa, kalajoki) ja Pohjoinen (taivalkoski) jo kauan. Toivotaan että savolaiset harastajat eivät vain odota että joku toinen (esim. porilaiset) tulee järjestämään sinne katuautokisan, tuskin näin ei tule tapahtumaan. Onhan siellä autokehoja (kuopio, varkaus-mikkeli, Pieksämäki....)

    Fhra jäsenmaksu maksettu. hyvä maksaa edes näin 10v välein..... tai ainakin kun on hyvä syy.

    AH
     
    GS ja MIAMIDRAGRACING tykkäävät tästä.
  16. pile

    pile Gearhead

    Niin noi varauksethan on alustavia niin kauvan kuin virallinen kilpailu kutsu julkistetaan.
     
    MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
  17. pile

    pile Gearhead

    No tässähän näkee tuloksen,Tupalalla ei ollut intoa satsata ja kisat loppuu.
     
    Araldite73 tykkää tästä.
  18. pile

    pile Gearhead

    Kyllä hehkutan uutta rataa ja en sen vuoksi että se on lähellä meikäläästä ,vaan sen takia että tämä on oikeasti iso juttu meille kaikille kiihdytys ajajille.
    Hyvin mielin ollaan edelleen lähdössä Motoparkkiin ajamaan, samoin kuin alastaroonkin.
    Nää rata asiat vaan on niin pirun vaikeeta synnyttää suomeen. Nyt jos saadaan oikeasti tuo Kauhava tuolta ajokuntoon niin ollaan siitä vaan iloisia.
    yhtä iloisia ollaan jos saadaan jonnekin muualle sellainen rata jossa voidaan kisata turvallisesti.
     
    MIAMIDRAGRACING ja Araldite73 tykkäävät tästä.
  19. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Sinne satsattiin oikein yhdistys perustettiin sitä varten vaan sitten olis pitäny satsata lisää ja nyt pitäis Motoparkin omistajan yksin pinnottaa rata, että arvon pile vois tulla sinne, jos tämä on myös kattojärjestön kanta en yhtään ihmettele, että kilpailijoiden määrä laskee kuin lehmän häntä ja uskon että samoin käy katsojien kanssa, kun menee noin ylimieliseksi eräille toisin sanoen pidä pile tunkkis
     
  20. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Motoparkis mitään vikaa ole, ihan kelpo suorituspaikka ja uusi vetäjä tuntuu ainakin omaavann halua kehittää toimintaa. Yrittäjä tietty tekee asioita resurssiensa mukaan sen mukaan mikä häntä parhaiten palvelee. Niin Motoparkin pitäjä kuin FHRA. Kumpikaan ei ole toisilleen velvollisia. en mä toivo et FHRA Kauhavan kanssakaan naimisiin päätyy, ja nää kaikki radathan ovat myös muiden järjestäjien käytettävissä jos tuntuu omaavan parempia ideoita siitä miten asiat pitäis hoitaa.
     
    MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!