Kauhava Motor Show 24.-25.7.2021

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mika Marjamäki, 13.5.2021.

 1. Mika Marjamäki

  Mika Marjamäki 1st gear

  LSK Business Park järjestää 24.-25.7.2021 Kauhava Motor Show -tapahtuman Kauhavan lentokentällä. Tapahtuma rakentuu ajoneuvonäyttelyn ympärille, johon lisäarvoa tuovat useat esiintyjät ja ohjelmanumerot. Suomen upeimmat, kauneimmat ja komeimmat näyttelyajoneuvot loistavat kilpaa auringon kanssa. Crazy Drivers Stunt Show esittää maailmanluokan temput niin henkilöautoilla, moottoripyörillä kuin myös Raging Bull Monster Truckilla. Musiikkiesityksistä vastaavat muun muassa Stig, maailmanlaajuisen Young Guitarist of the Year 2020 -tittelin voittanut seinäjokelainen Juho Ranta-Maunus sekä monet muut suositut artistit.

  Tapahtumapaikkana toimii Kauhavan lentokenttä. LSK Business Park Oy:n toimitusjohtaja Mika Marjamäki kertoo, että LSK Business Parkin alueen valtava pinta-ala ja olemassa olevat tilat osaltaan varmistavat, että tapahtuma voidaan järjestää turvallisesti turvaväleistä huolehtien. Lisäksi useat kumppanit lähtivät innokkaasti mukaan tapahtuman suunnitteluun ja järjestelyihin:

  "Onnistuimme saamaan mukaan useita yhteistyötahoja, jotka ovat aiemmin järjestäneet alueella omia tapahtumiaan. Näin voimmekin luottavaisin mielin jatkaa tapahtumamme suunnittelua ja rakentamista. Päämääränämme on järjestää turvallinen ja näyttävä tapahtuma, jossa hyödynnetään LSK Business Parkin alueen ainutlaatuiset puitteet."

  www.kauhavamotorshow.fi
  fb: www.facebook.com/KauhavaMotorShow
  fb event: www.facebook.com/events/907790633129919
  ig: KauhavaMotorShow

  [​IMG]
   
  speedy, z 900, Mika.V ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. Mika Marjamäki

  Mika Marjamäki 1st gear

 3. Mika Marjamäki

  Mika Marjamäki 1st gear

  ILMOITA AJONEUVOSI NÄYTTELYYN 4.7.21 mennessä! Tarjoamme näyttelyyn hyväksytyille ajoneuvokohtaisesti kaksi pääsylippua tapahtumaan sekä majoituksen kahdelle henkilölle Lentohotellin hostel-tasoisissa huoneissa (Pe-Su). Majoitukseen kuuluvan aamupalan voi halutessaan vaihtaa lounaaseen .
  Ilmoita tästä [​IMG] https://www.kauhavamotorshow.fi/?page_id=3375
   
 4. z 900

  z 900 Gearhead

  Tuonne sitten viikonloppuna käymään....
   

Kerro tästä muillekin!