Kauhavalla mahdollisuus testeihin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja pile, 15.7.2019.

  1. pile

    pile Gearhead

    Kopioin tuon tekstin Fasesta Fhra pohjanmaa palstalta .
    Jos tää on jo jossain täällä niin poistetaan ,mutta muuten jos kiinnostaa testata kulkinetta niin ei muuta kuin yhteyttä vaan alla olevaan emailiin.

    Meille on tullut kyselyjä tiimeiltä että pääsisikö radalle testaamaan ennen Tierppiä/Motoparkkia, joten Kauhavan kiihdytysradalle järjestetään kiihdytysajoneuvojen testipäivät La 20.7. ja/tai Su 21.7. Ajanottoa ei järjestetä! Hinta 50€/laite. Tilaisuus ei ole yleisölle avoin!

    Ilmoittaudu testaamaan lähettämällä sähköpostia aiheesta mika.marjamaki at lskbusinesspark .fi , otsikoi sähköpostisi "testipäivät".

    Tilaisuus järjestetään pienellä porukalla joten olisi kovin tärkeää että ilmoittaisitte mitkä ajankohdat teille sopivat, jolloin pystymme tiivistämään tilaisuuden lyhyemmälle ajalle, jolloin ei tule meluakaan pitkin viikonloppua ja henkilöstöresurssitkin saadaan kohdennettua järkevästi.

    Testimahdollisuuden järjestää yhteistyössä FHRA Pohjanmaa ja LSK Business Park.
     

Kerro tästä muillekin!