kausi 2010 5 kisaa

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 4.11.2009.

 1. supo

  supo Gearhead

  Tuli uusin v8 jossa luki että kaudella 2010 ajetaan ehkä vain viisi kisaa,miten on ja mikä kisa jää pois?
   
 2. homer

  homer Gearhead

  Motopark? Ihan hatusta heitetty arvio. Eihän siellä kohta saa edes ääneen pieraista...
   
 3. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Me laitetaan paremmaks ja ajetaan ehkä kaks kisaa. Tai sit seittemän. Tai 12. Tai joku muu luku. Ehkä. Jos fyyralta on rahat loppu kun oli niin kallis palkintoristeily? Mennäsuvenahan ei striitis jäänytkään kun kolme kisaa pois, motopark, pudis ja kalajoki olosuhteiden takia ja em poliittisista syistä. Et siihenhän toi viis kisaa on huomattava parannus. :rotfl:
  No, parhaansahan ne tekee.
   
 4. JakeSGB74

  JakeSGB74 1st gear

  Kun muistelee mitä Raiski kertoi viime kauden kisoista siellä kokouksessa niin jos raha tilannetta miettii niin voisi kuvitella että olis vaan yksi kisa.

  Sirkus tässä muodossaan on ihmeellinen asia. Yleensä apina ei joudu maksamaan siitä että pääsee esiintymään, paitsi meillä kisoissa apinat maksaa ja silti tehdään tappiota järjestäjälle.

  Kritiikin ja vit...lun voisi kaikki osaltaan mun mielestä jättää pois ja alettais miettimään miten saatais väkeä käymään kisoissa ja kustannuksia alas jottei tulis FHRA:lle liian kalliiksi järjestää kisoja meille.

  Jake
  SGB 74
   
 5. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ei kuulunu Teivoon asti Raiskin puhe. Mut jos tota vaikka mietittäis, ni miten? Me ollaan sisäistetty se asia niin, et osallistutaan niihin kisoihin jotka on osallistumisen arvoisia ja sillä lailla sitte heitetään osallistumismaksun muodossa hilloa tolle järjestölle. Jos tuntuu, ettei se vastaa tarkotustaan, niin sitte jätetään osallistumatta. Sitä kautta vois siis kuvitella, et jos haluu väkee sinne kisoihin, niin noilla hinnoilla pitäis myös järjestelyt ja olosuhteet olla sen oman panostuksen arvoisia. Lentokentälle pääsee kyllä aikalailla edullisemminkin suhaamaan. Sitä millä sinne sais katosjia en osaa sanoa, mutta olettaisin senkin jollain lailla korreloivan kaluston ja kilpailunmäärän kanssa, mistä taas kätevästi päästäänkin edelliseen aiheeseen.
   
 6. jussi308

  jussi308 1st gear

  l

  paljon muuten Jykä suurinpiirtein kului rahaa siihen Malmön keikkaan jos jätetään Pripsin kakkoset ja rikki menneet osat pois laskuista :rotfl:
  Vois kiinnostaa lähteä joskus paikalle. Bussi laivassa taitaa maksaa tosin jonkin verran :eek: mutta sitten taas yöpymiskustannuksia ei muuten tulisi.
   
 7. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Laivamatkat oli luokkaa 550€, ja ajelua tuli yhteensä sellanen 1500km. Sitte vielä päälle osallistumismaksu 20€. Mehän mentiin tosin avotrailerilla, et se on hekä vähän halvempi kun dösä. 240 Korkee kyllä ja 12 metrii pitkä tuokin paikka.
   
 8. jussi308

  jussi308 1st gear

  l

  Ahaa. Raaka laskutoimitus on että muutaman huntin lisäkustannuksia tulee esim. verrattuna tohon kaukaisimpaan eli Pudasjärven kilpailuun mutta lähtöjä ilmeisesti svenssonien radalla saa vedettyä keskimäärin enemmän.
   
 9. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Me ei kauheesti haettu edullisimpia reittejä tms; en tiedä olisko Viron kautta päässyt johki etelämmäks jolloin olis toi ajomatka jäänyt lyhyemmäks. Ja Virossa käyntihän on aina kun laittais rahaa pankkiin... :rotfl:
   
 10. supo

  supo Gearhead

  Ei muuten asia kiinnosta mutta kun on saatu noita yhteistyökumppaneita ensi kaudeksi mukaan niin ompa kiva sanoa että ei me ajetata kuin ehkä 5 kisaa tai jotain muuta kuin on sovittu että vedetään 6 kisan SM SARJA.Kisat olen ottanut 2010 kilpailukalenterista AKK:n sivuilta.Tiedän että sinne on pitänyt laittaa ne jotka pidetään ehkä.On nimittäin nuo yhteistyökumppanit hankittava nyt eikä keväällä jolloin niitä ei enää saa!!!Terv:Spet 1937
   
 11. homer

  homer Gearhead

  Sitä millä sinne sais katosjia en osaa sanoa, mutta olettaisin senkin jollain lailla korreloivan kaluston ja kilpailunmäärän kanssa, mistä taas kätevästi päästäänkin edelliseen aiheeseen.


  Teoriassa yksinkertaista. Kasin kaavio pro modeja ja päälle muutama nitropeli sekä neli- että kaksipyöräisiä joka kisaan niin varmasti katsomoissa olisi täydenpää.
  Ainakin itte tulis käytyä useammin kuin kerran tai kaksi kesässä.
   
 12. Jza

  Jza Gearhead

  Ei taida olla kun yksi kisa kaudessa, missä rata ja preppaus kestää moisen kaluston. Vaikka olishan se tietysti jollain sairaalla tavalla hauskaa kattella jotain nitropeliä sutimassa kentällä. Joskaan en usko, että kukaan vapaaehtoisesti lähtis kalustoaan rikkomaan...
   
 13. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Kävihän Lantto Pudasjärvellä vetäsemässä Pro Modilla yhden lähdön, varttimailin burniksen :poff:
   
 14. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Edellytys noille kovemmille vehkeille on tosiaan olosuhteet joissa ajamisessa on jotain järkee. Mä luulen, että on aika harvassa tällä hetkellä edes puoliammattilaiset kuskit tässä maassa, tarkoittaa sitä, että tiimin juoksevat kustannukset maksetaan pitkälti omasta pussista. Oikeesti panee harkitsee enemmän kuin yhden kerran et lähteekö vetää olosuhteisiin jossa kaluston kuluminen on kolminkertaista ja anti on nolla. Noista olosuhteista homma lähtee, se on perusta. Millään pahalla, mutta ilman OL:lää ja streettiä sekä joitain satunnaisia pro vehkeiden testejä anti satunnaiskatsojalle on tällä hetkellä autopuolella kovin kevyttä. OL:n puolellakin oon jo nyt kuullut joidenkin harkitsevan koko sarjan kiertämisen mielekkyyttä nykyisellään.
   
 15. Lelu

  Lelu 1st gear

  Onkohan nyt jossain sanottu että kisoja pitää vähentää koska ne ovat niin tappiollisia että ei ole varaa ajaa kuin viisi kuuden sijaan vai mistä tässä on oikein kysymys???
   
 16. kapav

  kapav 3rd gear

  Sitä millä sinne sais katosjia en osaa sanoa, mutta olettaisin senkin jollain lailla korreloivan kaluston ja kilpailunmäärän kanssa, mistä taas kätevästi päästäänkin edelliseen aiheeseen.


  Teoriassa yksinkertaista. Kasin kaavio pro modeja ja päälle muutama nitropeli sekä neli- että kaksipyöräisiä joka kisaan niin varmasti katsomoissa olisi täydenpää.
  Ainakin itte tulis käytyä useammin kuin kerran tai kaksi kesässä.  Tähän olis länsinaapurit tarjoomassa apua ei top doorslammerit. Toivottavasti FHRA älyää mahdollisuuden. TD kisa kesäkuulle. Saisivat hyvän treeni kisa EM-kisaa varten ja paikkaisivat mahdollisesti pois satavaa EM-kisaa taloudellisesti. Olis näyttävää kalustoa tarjolla todennäkösesti ainakin 16-kaavioon.
   
 17. mafo

  mafo 3rd gear

  Ei siellä oikein tarvittu pro modia siihen :poff: :poff:
   
 18. Jza

  Jza Gearhead

  :rotfl: :rotfl: No ei, mutta piti se ainakin kovempaa meteliä yleisön mieliksi kuin muut vehkeet :lol:
   
 19. Uba

  Uba 1st gear

  Ihan mutuna sanoisin, että tällä avulla saattaa olla hintalappu. Palkintorahaa, rundirahaa yms. Silloin järjestäjä joutuu arvioimaan tuleeko panostus takaisin kasvaneina pääsylipputuloina. Voihan tietysti olla, että ovat hyvää hyvyyttään tulossa.
   
 20. Mrs Sippi

  Mrs Sippi 1st gear

  Mistä tuolta AKK:n sivuilta löytyy ens vuoden kisapäivämäärät? Miksei ne löydy FHRA:n sivuilta?
  Ihmisen elämässä on aina joskus asioita, joita tarttis suunnitella vuosi etukäteen. Ja ei, me ei mennä naimiaisiin, mutta junnulle pitäis saada naimalupa ja ilmottaa riparille. Kohta se ei enää pääse muuten mihinkään muualle kuin johonki tyttöjen meikkausriparille ja sitten se saa identiteettiongelmia ja traumoja...
   

Kerro tästä muillekin!