kausi 2010 5 kisaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 4.11.2009.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Juu, vähän sellasta hätäilyä toi tollanen :soosoo:

    Kunhan nyt ens syödään joulukinkut, juodaan uus vuos alkuun, lasketellaan hiihtolomat, maalataan munat pääsiäisenä :eek: ja käydään vappumarssilla niin aletaan sit taas vasta miettiä noita lisenssilöitä ja sen sellasia :poff:
    Eihän sitä aikaisemmin tiedä valmistuuks autokaan taas ens kaudelle :rotfl:
     
  2. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Joku erittäin paha kilpirauhasen vajaatoiminta tää pitää kyllä olla...syytä varmaan tilata huomenna aika Mehiläisestä. :odroll:
     
  3. Carburetor

    Carburetor 1st gear

    On se surkeeta, jos ei rahat riitä. Pitäis se kuusi kisaa saada ajettua. Ei se haittais, jos niitä lipun hintoja vähän nostettaisiin. Kuhan ei sitä nitro kisojen maksua. Nitro kisat varmaan tuottaakin voittoa, kun sitä oli joku muukin kattomassa.
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ton maksumielenhäiriön lisäks herra kävi eilen myös tallilla! Vaikka on vasta syksy! Lottovoittajiahan me ollaan liki kaikki, Suomeen kun ollaan synnytty....
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Siis mitä ihmettä? Joko Mätiäinen on käynyt tallilla ennen kevättä. Onkos se muuten jo saanut kilpurinkin talliin vai onko se edelleen bussissa? :poff: :poff:
     
  6. jake12r

    jake12r 1st gear

    Olenpas jututtanut Pudasjärven kaupungin väkeä, jotka voivat vaikuttaa jatkossa vieläkin parempaan yleisömääriin. Tämän vuoden tiedottamisessa oltiin tehty virheitä, mm. paikallislehti ei mainostanut ollenkaan muistaakseni ja muukin mainostaminen jäänyt vähäiseksi monestakin syystä. Vapaaehtoistyöntekijät (ts. urheiluseurojen järjestysmiehet) eivät olleet saaneet tietoa vasta kuin edellisenä päivänä koko tapahtumasta. Tieto ei ole kulkenut tai tiedotus vastaava ei ole osannut asiaansa... no, varmasti jatkossa asia korjataan. Näin kaupungin päättäjät olivat myös kokouksessaan maininneet. Eivätkä olleet arvanneet tapahtuman suuruutta, koska kokemusta ei kenelläkään ollut. Siis hyvinkin ymmärrettäviä asioita osaltaan. Odotettavissa ensi kesän kisaan Pudasjärvelle huomattavasti enemmän katsojia, kun tiedotus saadaan leviämään hyvissä ajoin ja suuremmalle alueelle. Välimatkat kun pohjoisessa ei ole mitenkään ongelma suurimmalle osalle.
     
  7. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    No no... sainhan jo marraskuussa peräpään pukkien päälle ja nesteet pois koneesta ja nyt etupään pukkien päälle! :rotfl: Tässä on kuule ehditty tehdä enemmän kuin osasit arvata! :soosoo:
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Olet todella yllättänyt niin itsesi kuin asiantuntijatkin ja oikein vieläpä positiivisesti. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!