Kauvan seissyt auto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Smoothy, 26.3.2002.

 1. Smoothy

  Smoothy 1st gear

  Joutuisikohan tuollaiseen pari vuotta seisseeseen autoon vaihtamaan sähköt? Voi tosin olla että tuo auto on seissyt hieman pitempäänkin. Luulisin että paikat hapettuu aika pahasti tuolla seisonnalla?
   
 2. timppa

  timppa Gearhead

  Ei ole ainakaan noista parista pihassa olleesta "lahotuskokeesta" hapettuneet, kaikki toimi kun parin vuoden jälkeen otti toisen käyttöön ja toisen möi pois.
  Sähkö-CRC:tä kehin tai kevyttä liittimien puhdistamista hiomalla jos jokin ei pelaa.

  Tietysti jos jostain on kussut sopivasti sisään siten että liittimet ja johdot on uineen vedessä pitempään niin voi olla pahempaa hapettumaa.

  Mutta ei sähköjen uusinta ole kauhean paha eikä kallis juttu jos se tarvitsee tehdä.
   
 3. koni

  koni 1st gear

  Ostin tuossa vähän aikaa sitten auton joka oli seissyt 9 vuotta kylmässä/kosteassa suulissa. Ainoat sähkölaiteongelmat oli mittarivaloissa, mutta siitäkin selvittiin suihkauksella kontakti-sprayta valokatkaisijan vastukseen joka säätää mittarivalojen kirkkautta!
  Muita ongelmia onkin sitten ollut riittävästi, ensin meni syyläri tukkoon, sitten alkoi kaasutin vuotamaan, venttiilinnostajat naputtamaan, ohjurikumit meni riekaleiksi, laatikko + ohjaustehostimen öljyt vuotaa... jne.. jne..
  Sähköjen uusinta.. ..jos sellainen tilanne tulee eteen, että tarvii uusia niin halvalla voi tehdä itse, mutta jos johonkin _vanhaan_ autoon tarvitsee ruveta ostamaan alkuperäistä johtosarjaa niin sitten alkaa maksamaan. Saattaa pelkkä kojelaudan alle tuleva johtosarja maksaa yli 1500Eur

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: koni 2002-03-27 07:08 ]</font>
   

Kerro tästä muillekin!