Keimolan menneisyys ja tulevaisuus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Tinppa, 23.11.2004.

 1. jaketin

  jaketin Gearhead

  jep. se oli fe:n idea 8)


  ensi kesänä vois tehdä tuon uudestaan,kun on lämmintä jne. saatais vaikka isompi lössi mukaan... ryhmässä on hauskempaa ...
   
 2. atteman

  atteman 1st gear

  :rotfl: :rotfl: keimolan tulevaisuus on generallyssä
   
 3. lumlum

  lumlum Gearhead

  Sama paikka, sama tarkoitus. Vuosi oli 2002. Oma teltta oli pääsuoran loppupään kohdalla, radan sisäpuolella.

  Hyvä kun porukka käy siellä ja pitää keskustelua yllä. Tänään kun tulin junalla Stadiin ja kattelin peltoja Korson ja Tikkurilan välillä niin rupesi taas ihmetyttämään tää rutina asuntopulasta. Puolet radan varresta rakentamatta :wc: , antaisivat sen Keimolan nyt vielä olla...
   
 4. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  hemmetti kun olis älynny houkutella tuon naapurin mukaan tonne memorial walk.lle kun on joskus aikoinaan jopa ajellu kisaa tuolla keimolan radalla.
   
 5. Henkkaa

  Henkkaa 1st gear

  Radalla tullut itsekkin käytyä mopolla katselemassa paikkoja.. Kun tonne keskiosaan menee niin kyllähän niitä autoja ja romua alkaa löytymään. Viimeksi oli 4 autoa keskiosassa ja auton konepeltejä.. Itse en tuonne uskaltaisi yöksi jäädä :eek:

  T Henri[/quote]
   
 6. Henkkaa

  Henkkaa 1st gear

  Tänään taas käyty pörräämässä.. Tuli taas vastaan´muitakin enduroita.!

  T Henkka
   
 7. perkele

  perkele Gearhead

  harmi etten sittenkään päässy kierrokselle mukaan,(päivystys iski).
  ens kerralla sitte...
   
 8. AtAi

  AtAi 1st gear

  Kyllä se on tämä talven aikana tarkotus käydä tuolla kävelemässä ja ihmettelemässä Vantaalaisten tyhmyyttä :odroll:

  Samasta kartasta muuten näkee että hämeenlinnan tien toispuolella ois paljon "tyhjää" eli mettää ja peltoa johon vois rakentaa, ja myös radan länsipuolella, siksen ymmärrä, mikä hinku niillä on just radan kohdalle rakentaa ku maata on niin prkleesti tyhjänä muuallakin? :mad: :mad:

  Jotain pitää porukan keksiä, ei tää nettifoorumilla puhuminen pelkästään riitä :odroll:
   
 9. Maria

  Maria 1st gear

  Jaahas, parina päivänä ollaan keimolaa koluttu ristiin ja rastiin..
  Ihan fiilistelyn kannalta ja tietty ulkoilun.
  Perjantai iltana siellä ajeli joku Sierra ja tänään (lauantaina) oli useampiakin muita ulkoilijoita paikalla.


  Oliko tuon Keimolanmäen rakentamisen aloitukselle jo jotain tiettyä aikaa tiedossa kun ei löytynyt Vantaan sivuiltakaan moista.
  HS : Keimolan ajoradoista katuja
  MARJA-VANTAA -PROJEKTISUUNNITTELUOHJELMA K2008  Tuli vaan mieleen, että jos noi allaolevat lainaukset toteutuis, niin ainakin esikoinen olisi halukas lähtee mukaan kuuntelemaan viisaampien tarinoita radasta ja muutenkin..   
 10. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

  Juu niin tuota hiukan offtopic. Huomenna olisin tulossa käväisemään Hesassa, että kuinkahan pitkä matka Keimolaan on Hartwall Areenalta?! Ja ajo ohjeetkin ois mukavat!!
   
 11. perkele

  perkele Gearhead

  keimolan neste asema,etelään menevä puoli....sinähän se heti lepikon takana on.siis nesteeltä pohjoisen suuntaan,ehkäpä 150metriä
   
 12. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

  selevä
   
 13. perkele

  perkele Gearhead

 14. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  Tuli vaan mieleen että ei kai kukaan näistä kuuluisista suomalaisista autourheilijoista mahtais olla kiinnostunu pelastamaan tää rata tuholta. En ymmärrä kuinka tuollainen paikka vaan on jätetty metsittymään... :mad:
   
 15. Putte

  Putte 1st gear

  Eipä taida enää olla mahdollisuutta radan pelastamiseen. Meluvalitusten pohjaltahan se aikoinaan suljettiin ja nykyiset omistajat haluavat maasta hippasen paremman tuoton kuin jatkuvasti valituksen kohteena olevasta moottoriradasta voi saada.
   
 16. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  meluvalitusten.... No niinpä tietenkin niin... :eek:
   
 17. Fieroman

  Fieroman 3rd gear

  Radan loppuminen melun takia taitaa olla urbaania legendaa, eiköhän tuo loppunut pelkästään kannattamattomuuttaan.

  Radan pelastaminen on myöhäistä koska radalla olleet vuokralaiset on irtisanottu ja ilmeisesti rakenteiden purkutyöt alkavat piakkoin. Radan tilallehan tulee asuntoalue.
   
 18. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

  Asuinalue taitaa olla tapahtuva tosiasia Keimolan radalle, mutta olen ymmärtänyt että jollain tavalla vanhan radan olemassaoloa muistetaan katusuunnittelun ja kaavoituksen osalta.

  Sellaisella ajatuksella leikittelin, että olisikohan siihen kaavaan mahdollista istuttaa sellaista "nostalgia-aluetta", joka tekisi kunniaa vanhalle radalle jonkun muistomerkin tai peräti vanhan tornin muodossa. Ja ehkäpä sen verran tilaa että autoharrastajilla voisi olla mahdollisuus pitää kokoontumisia tai muuta pienimuotoista harrasteeseen liittyvää yhteistä aktiviteettia.
  Kilpailutoiminta tai muu kuminpoltto ei tulisi enää kysymykseen.
   
 19. Maria

  Maria 1st gear

  Mun yks aikaisempi viesti aikaisempaa tästä ketjusta eli

  > > > > >
   
 20. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

  Asiaa :eek:
   

Kerro tästä muillekin!