Kellään -64 Impalaa/Belairia cool-pack ilmastoinnilla? Firewall Grommet?

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Jussi289, 6.4.2016.

 1. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Pitäis saada vähän visuaalista kuvaa, minkälainen se ac-letkujen läpivientikumi tulipellissä kuuluu olla, että osais etsiä oikeanlaista. Acessory intallation manuskassa piiroskuva on hyvin ylimalkainen, ei sen perusteella osaa etsiä. 61-63 vois olla samanlainen. Eli jos jollain sattuu olemaan ko. varuste, niin kuva olis kiva. Ostan myös ylimääräisen, jos sellainen löytyy.
   
 2. rodhot

  rodhot Gearhead

  [​IMG]
  Onko tässä kuvassa se kumi? Voin ottaa tarkemman kuvan jos on apua.
   
 3. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Ei ole sulla sitä, toi on pykälää hienompi "four season" ilmastointi. Mulla on se dealer asennettavaa vastaava tehdasoptio, missä se kylmäpömpeli tulee kojelaudan alle keskelle. Siinä ne letkut ja johtosarja menee ton vinoneliön mallisen aukon kohdilta suunnilleen sisään.
   
 4. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Mulla on 63 accessory manual ja siitä löytyy kyllä tuo custom mallin ilmastoinnin kuvat, mutta ei siinäkään ole mitään mainintaa grommetista...eikä niissä kuvissakaan ole mitään sellaista mikä ehkä auttaisi...:(
   
 5. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Acessories installation manualissa on se kyllä piiretty, pyöree rinkula, jossa kolme sakaraa ulospäin, liekö ruuveja varten. Kumpikin letku ja johtosarja menee siitä läpi. Eikä se ole ihan pieni, kun sitä läpivientiä varten pitäs ohjeen mukaan olla 2-3/4" reikä. Jonkun pussihousut repee kummiskin, jos mä vaan teen sen omasta päästä.
   
 6. Bluestone

  Bluestone Gearhead

 7. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

 8. Make500

  Make500 Gearhead

  Tässä on -61 manuaalista joku kuva, jossa tuo läpivientikumi näkyy. Mutta eipä tuokaan mikään tarkka ole:
  [​IMG]
   
 9. jart$u

  jart$u Gearhead

  tässä puolestaan -62 assembly manual:ista.
  grommet #3799915
  [​IMG]
   
 10. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Tässä -64 on vähän erilainen, kun siinä on noi "siivekkeet". Pitäiskö siinä nyt sitten olla joku metallikehys päällä, kun noille siivekkeille pitää porata ruuvi-kokoa olevat pikkureiät. Toi on ainoo kuva, jossa tuo on edes jotenkin kuvattu.
  [​IMG]
   
 11. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Hauska nyanssi muuten, tuossa kuvassa voisi hyvin arvella noiden letkujen olevan modernisti puristusholkeilla kasattu, mutta kyllä ne vaan myöhemmissä vaiheissa vedetään ihan klemmareilla kiinni.
   
 12. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Asennusohjeessa on muuten ihan selkee moka, ei se reikä voi olla 2-3/4, vaan sen täytyy olla 1-3/4". Pienemmällä reiällä ne siivekkeiden, tai mitä sit onkaan ruuvinpaikat jää just sen ulkopuolelle.
   

Kerro tästä muillekin!