Kello edistää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 400 cid, 25.2.2002.

 1. 400 cid

  400 cid Gearhead

  Onko kojelaudan sähkökellossa jossain rukkausruuvia vai onko jotain muuta tehtävissä kun kello edistää aika voimakkaasti (n.tunnin/vrk). Vai onko edessä uuden kellon / koneiston etsiminen.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  östä uusi,mitä niillä paskoilla tekee...paskahan on autohi! :lol:
   
 3. lake ender

  lake ender Gearhead

  Jos elektroniikka on tuttua, niin näppärä kaveri mittailee jännitteitä kelllolle ja rakentaan jonkun jännitteensäätimen kellolle.
  Itse kun en tosta elektroniikasta kauheasti tajua niin tein omaani seuraavanlaisen virityksen.
  Vanha koneisto oli sökö, niin eikun koneisto uusiksi. kelloliikkeestä pieni patterilla toimva koneisto, viisarit saa viilattua ja maalattua vanhoja mallina käyttäen ja koneisto sopi vanhan kuorien sisään.
  Pelaa hyvin ja päältäpäin et erota mitenkään alkuperäsestä. Ainoa huono puoli on että patteri pitää vaihtaa aina joskus...
   
 4. koni

  koni 1st gear

  Ainakin useimmissa amerikkalaisissa on kellon takan ruuvi josta 'käyntinopeutta' voi säätää. Omakohtaista kokemusta ei säädöstä ole, mutta luultavasti ei kannata kovin rankalla kädellä heti aluksi väännellä..
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  kokemukseni auton kelloista on varsin rajallinen...mutta ainakin -69 oldsissa kello on itse kellon osalta täysin mekaaninen...sähköä käytetään kellon "vetämiseen"...kellosta kuuluu välillä sellainen vaimea "jysäys"...kun jousi virittyy ...oldsissa ainakin on hienosäätö nuppi takana mistä voi säätää...täys elektronisista kelloista en sitten tiedä .epäilisin tuon jännitteen säätäjän toimintaa...sillä jännitehän vaihtrlee joka tapauksessa aika paljon
   

Kerro tästä muillekin!