Kempact MIG

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja JPK, 5.10.2005.

  1. JPK

    JPK 1st gear

    Kuukausia oon tässä jo Migiä etsinyt ja sitä oikeaa vaan ei tunnu löytyvän. Kuitenkin nyt olisi tarjolla Kempin Kempact MIG 2530 (uusi) hintaa vaan on vaatimattomasti sellaset 1900. Onhan se suolainen hinta, mutta kun ei käyhän kannata huonoakaan ostaa. Käyttö ois lähinnä auton hitsailua ja joskus jotakin alle 10 millistä rautaa tarvis saada yhteen.

    Oisko Kempillä mitää vaihtoehtoa tolle hinta alle 2000?
    Onko kellään kokemuksia Kempact MIGistä?
    Invertteri mig vastaan "normaali mig" hyvät/huonot puolet
    Ja vielä ihmetytti tuo Kempact pulse 3000 , minkälainenhan masiina se on? (hintaa varmaan ainakin on reilusti)
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Uusia virtauksia pulssi MIG/MAG -hitsaukseen

    Kempact™ Pulse 3000 luo täysin uudenlaisen pulssi MIG/MAG-luokan. Tätä varten Kempillä panostettiin yhä enemmän älykkäiden virtalähteiden muotoiluun, korkeaan laatuun ja valokaaren hallintaan. Tärkeään rooliin nousivat etenkin kannettavuus ja liikuteltavuus. Kempact™ Pulse 3000 -virtalähteessä kaikki nämä edellämainitut ominaisuudet lisäksi yhdistyvät hämmästyttäviin hitsausominaisuuksiin. Kempact™ Pulse 3000 on klassikko jo syntyessään.
    Uusi Kemppi-virtalähdeteknologia mahdollisti Kempact™ Pulse 3000 -virtalähteen suunnittelun. Kevyt Kempact™ Pulse 3000 (paino vain 22 kg) on ainutlaatuinen yhdistelmä kannettavuutta ja pulssikaariominai-suuksia. Kemppi Process Manager™ -toiminto ohjaa selkeästi käyttäjää eri vaiheissa mm. valokaaren parametrien säädöissä MIG/MAG-, synergisellä MIG/MAG-, pulssi-MIG/MAG- ja kaksoispulssi-menetelmillä.
    Laaja verkkojännitealue ja generaattoriyhteensopivuus täydentävät edelleen toiminta-aluetta. Hitsataanpa konepajassa tai asennusolosuhteissa, Kempact™ Pulse 3000 takaa ihanteellisen hitsausparametrien hallinnan. Kempact™ Pulse 3000 sisältää yleisimmät pulssi-MIG/MAG -ohjelmat. Käyttäjä voi myös tallentaa optimaaliset hitsausparametrit 100:lle muistikanavalle. Näitä viittä kanavaa voidaan myös hallita Kemppi PMT MIG -hitsauspistooliin lisävarusteena saatavalla RMT 10 -kaukosäätimellä.
    • Loistava teho/painosuhde: 22 kg / 250A
    • Erinomaiset pulssi-MIG/MAG -ominaisuudet
    • Yhteensopivuus Kemppi WeldSnake™ MIG -hitsauspistooliin
    • Kaksoispulssi, pulssi, synerginen MIG
    • 100 muistikanavaa
    • Helppokäyttöinen Kemppi Process Manager™
    • Generaattorikäyttöön sopiva
    • Napaisuuden vaihto
    Käyttökohteet:
    • Ohutlevyteollisuus
    • Autoteollisuus
    • Korjaus & Kunnossapito
    • Rakennusteollisuus
    • Telakka& Offshore -teollisuus
    • Vuokraus
    • Arkkitehtuuri & huonekaluteollisuus
    • Veneen rakennus
    • Kuljetusvälineteollisuus

    Tekniset tiedot
    Liitäntäjännite 3~ 400V ±15%, 50/60 Hz
    Kuormitettavuus 40% ED 250 A / 26,5 V
    60% ED 207 A / 24 V
    100% ED 160 A / 22 V
    Liitäntäkaapeli / sulake, hidas 4 x 1,5 mm² - 5m / 16 A
    Säätöalue 8 - 30 V
    Lisäainelangat Ø 0,6 ... 1,2 mm
    Mitat mm P x L x K 580 x 280 x 440
    Paino kg 22


     
  3. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Tollainen Kempac 2530 on tallissa odottomassa. Hitsaus kokemukset rajoituvat yhteen kertaan, mutta hyvältä vaikutti Kempomat 1800 verrattuna.
     
  4. JPK

    JPK 1st gear

    Juuri kempomat oli mulla aikaisemmin suunnitelmissa ostaa, mut noilla ei oo niin paljoa hinnassa enää eroa että Kempacin puoleen on vaaka tällähetkellä kaatumassa. Ainoastaan epäilyttää tuo invertteritekniikka verrattuna perinteiseen. Myyjä tietysti kehui maasta taivaisiin, mut niinhän ne aina :)
     
  5. Buikki Palanteri

    Buikki Palanteri 1st gear

    Kannattaa kyttää hutokauppoja esim ku jonku metallifirman huutokauppoja. Ostin ite semmosesta eikä oo valittamista.
     
  6. JPK

    JPK 1st gear

    meni budjetti uusiksi ja taitaa olla nyt tulossa 3 vaihe migger tai pienin 3 vaihe kempomat... Todennäköisesti kuitenkin toi migger
     

Kerro tästä muillekin!