Kempin kahva

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja osilpi, 23.1.2013.

  1. osilpi

    osilpi Gearhead

    Koneena Kempomat 180. Oranssi kahva alkaa hajota kappaleiksi. Sinänsä kahva kyllä on miellyttävä, mutta mitä kahvaa suosittelette? Toinen samanlainen vai onko muitakin vaihtoehtoja?

    Mitähän tuollaisesta uudesta kahvasta kannattaisi maksaa?
     
  2. Gutless

    Gutless Gearhead

    Omani olen saanut sopivaan hintaan yhdeltä levytyöhön keskittyneeltä konepajalta. Siellä kun modernisoidaan koneita niin käyttökelpoisia MT (18, 25) kahvoja jää sitten jouten. Nykytilannetta en tiiä, ovat jo suht vanhoja malleja.
     
  3. osilpi

    osilpi Gearhead

    Varaosana ei Masinon kaveri löytänyt kahvaa. Vain koko letku nelimetrisenä n 200€... Käski vielä käymään huoltomiehen luona, josko siellä pyörisi irto-osina.

    EDIT: Huollon pojilta löytyi 1 kpl käytetty, mutta ehjä
     
  4. BUICK:it

    BUICK:it 3rd gear

  5. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

  6. silirimpsis

    silirimpsis Gearhead

    Ainakin migatronicin perusmallin kahvat on jotenkin kolhon oloisia ja liipasimessa on vain parin millin liikerata ja sitä saa painaa aika lujaa.

    Luultavasti nuo twist mallit on siinä suhteessa parempia, itsellä ei ole noista käyttökokemusta.

    Työkseni päivittäin hitsaavana annan ääneni binzelin kahvalle. Sanoisin että paras mitä on vastaan tullut. Tämä on toki makuasia kun kouriakin on erilaisia :)



    http://www.hitsaustarvike.com/store/hit ... oltin.html
     
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Mistä löytyisi piiiiitkällä kahvan jälkeisellä putkella olevia kahvoja järki hintaan?
     

Kerro tästä muillekin!