Kenen ex valtteri

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja cuda69, 19.7.2011.

 1. eske

  eske 1st gear

 2. Mutku

  Mutku 3rd gear

  Mahtavaa, "Pastori" rules!
   
 3. Fireball

  Fireball Gearhead

  Ei siitä yheksästä psiistä oo niin väliä jos neulat pitää, kaasu pohojaan vaan.
   
 4. cuda69

  cuda69 Gearhead

  vois pelatakki ihan hyvin,tilasin varulta kuitekin regulaattorin
   
 5. cuda69

  cuda69 Gearhead

  noniin,saatiin auto sille mallille et ajamalla luolasta ylös ja trailerille,ekat 30 metriä sitte vuoden -96 :D
   
 6. C-barge

  C-barge Gearhead

  Upee juttu! Kun on edistymistahtia seuraillut ja kuvien perusteella aikaansaatua jälkeä, niin siit ei oo ollu epäilystäkään! Kertakaikkisen upeeta ollu seurata. Näyttää ulkopuoliselta helpolta kun edistystä tulee ripeesti, mut osa tekijä lienee siinä ey on osaavar tekijät jotka tietävät mihin pyrkivät, evätkä suotta tee "turhia" liikkeitä. Tällee jos kaikki toimisivat, niin meil ois kisoissa yli sata striittivehettä reilu kymmenen sijaan. Esko & co, nostan hattua!
   
 7. cuda69

  cuda69 Gearhead

  Kiitos C :D .on ollu kyllä melko kiireinen puoli vuotta,sekundaakin on tullut ja uupumusta välillä,mutta kyllä se on mahtava fiilis kun pääsee ajamaan ekat metrit.Annoin suosiolla Riston ajaa,kun on ollu koko ajan päivittäin kaverina rakentamassa.Ens lauantaina mennään kalajoelle säätään linkkejä ym.Rojolan Tero lupas lähteä kaveriksi tuuskaan.Rahat loppu,joten kalajoen kisoissa ajetaan lisenssiä ja kaks viimestä westiä jos luoja suo.ens kesänä sitte yritetään ajaa Reetä SM sarjassa.
   
 8. cuda69

  cuda69 Gearhead

  ja turbiinikin tuntuu toimivan :D
   
 9. Tero2

  Tero2 Gearhead

  laittakeehan sitte vireoo ku auto tositoimissa 8)
   
 10. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Valiant lähdössä takaisin Ouluun Keminmaan näyttelystä.

  Valiant ei nyt pyttyä pokannut, mutta MSC muisti tänään Eskoa Special Awardilla. Perusteluina vuosien ja taas vuosien yhteistyö meidän kerhomme kanssa. Kuskina, näytteilleasettajana, osamyyjänä, lähettinä välillä Oulu-Kemi jne. You name it!

  [​IMG]
   
 11. cuda69

  cuda69 Gearhead

  nikkaroin tänään regun paikolleen,säädin taka-akselin kohilleen ja käyteltiin kone lämpimäksi,hyvin käy ja tyhjäkäyntikin ok.parit pikkujutut kuten pakoputkisto vielä tekemättä,mutta eiköhän Kalajoelle keritä lauantaina. :D
   
 12. C-barge

  C-barge Gearhead

  Pytyt pokataan sitte kisoissa!
   
 13. cuda69

  cuda69 Gearhead

  Roger that :D
   
 14. cuda69

  cuda69 Gearhead

  tiukille vetää,laatikon jäähdytin,osa pakoputkistosta,sifterin säätöä,tarkistuksia......pyöränkulmien säätö.vieläkö muistais ottaa tarvittavat hilut mukaan :)
   
 15. cuda69

  cuda69 Gearhead

  juu,auto kärryllä ja kerettiin käyttää aurauskulmien säädössäkin,kiitos vaan kaverille kun viitsi vielä klo 22.00 ruveta hommiin :D
   
 16. cuda69

  cuda69 Gearhead

  ajut meni hyvin ja vähä huonosti,Vallu kulkee suoraan lähes ku luoti,eka löysä kokeilu jotain 16sek,sitte 1.5 pois ja viimenen 13 ja 183 km,meni vissiin kansipahvi,ku alko höryään toisen puolen putkesta :D Rojolan kanssa säädettiin iskarit ja siirrettiin jousien kiinnitystä pari reikää,linkkitankoihin ei koskettu ku rata oli niin hiekkainen et veti sutia ykkösen ja kakkosen.60 jalkaa 2,5sek :rotfl: muuten kaikki pelas hyvin eikä odottamattomia vuotoja tms ollut.parin viikon päästä Pudikselle ja jos sitte pysyis veet syylärissä ja pääsis linkkien säätöön.
   
 17. cuda69

  cuda69 Gearhead

  Tero oli aamupäivällä linkkikarttoja raapustamassa,kun menin tallille.Suht oikein olin tangot nikkaroinut paikolleen,ei tarvi ku alempia tankoja siirtää.Kummatkin kansitiivisteet oli pullahtanut ulospäin millitolkulla ja kakkosen kohalta meni vesitilaan.Oma moka,tais olla liikaa ennkkoa jo viime kesänä,kun tekniikka oli Yorkerissa.
   
 18. Mutku

  Mutku 3rd gear

  Hyvä meininki äijillä! Pastori keulii Pudiksella!
   
 19. cuda69

  cuda69 Gearhead

  kone kasassa,mutta lohko halki ulkopuolelta,lirautin paikkausainetta koneeseen ja vuoto loppu,saas nähä.käytiin ripen kanssa testaan,miten piletsu onnistuu,hyvin meni,ajeltiin kylillä ainaski tunti eikä lämpöongelmia,eikä poliisikaan ollu koonnostunut vaikka äänet aika muhkeat :rotfl:
   
 20. Mutku

  Mutku 3rd gear

  Pudiksel jo yli 190kmh, kymppi lähenee! Harras meininki!
   

Kerro tästä muillekin!