kerho toiminta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Mopar79, 18.5.2011.

 1. supo

  supo Gearhead

  Toivottavasti on Johtokunta huomioinut lauantaina 18.6 JHRD:n 30-vuotiskinkerit eli toivottavasti sinne on menossa virallinen delegaatio viemään onnittelut!!!Näin tehtiin ainakin ennen kun oli lähiseudun kerhoilla merkkipäivät!!!
   
 2. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Muuten saattaa taas joensuun suunnasta tulla hame!
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Miten on ensi vuoden 2012 toiminta?
   
 4. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Eiköhän tuo syyskokkouksessa selvinne
   
 5. supo

  supo Gearhead

  Sehän on selvä!!
   
 6. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Minkä tähen ei oo kerhon sivuilla/täällä juttua teatterigrillin tapahtumasta?
  Eihän tuohon oo ku viikko ja oispa menny ohi ellen ois vahingossa lukenu KUKALEtta

  T:Ville
   
 7. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Viesti kyseisestä tapahtumasta hukkui Savo-Rannikko välille ja pahoittelut siitä. Onneksi sivistyneet immeiset lukkee lehtiä :) ja laitellaan nyt viestiä menemään - onneksi edes myöhään kuin ei milloinkaan
   
 8. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Johtokunnan jäsenille laitettu s-postia liittyen uuteen jäsenhakemuslomakkeeseen...kahtokee läpi ja soitelkaa jos on muuteltavaa.
   
 9. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Uuvvet nettisivuthan on varsin mallikkaat 8)
   
 10. Tuide

  Tuide 1st gear

  Uudet nettisivut

  Uudet nettisivut on avautuneet ja lisätietoa tulee sinne pikku hiljaa, käykääs katsomassa. Uusimpana on tiedote-osiossa kokouskutsut ja kalenteri-osiossa mukavia kesätapahtumia! Lisää saa ilmoitella!
   
 11. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Ajellaanko porukalla Big Wheelssiin kesemmällä?!?Taisin jo jollekkin ehdottaa asiaa,mutta ajatus lyhykäisyydessään tämä: otetaan letka johonkin haltuun ja körötellään koko kerhon voimin pieksämäelle Big Wheellssiin!!!

  Mainio tapahtuma ja en kyllä keksi paljoo parempaa tapaa viettää kesäpäivää.Ja samalla sais otettua vaikka kalustosta niitä kuveja sinne kerhon sivuille.Mentäs vaikka ennen lähtöö johonkin esim. siihen pesisstadionin parkkikselle?!?Sais hyvän yhteiskuvan kaluston kanssa!!!
   
 12. Tuide

  Tuide 1st gear

  Hyvä idea ja Tupiksen kanssa jo puhuttiinkin kuvauspaikoista, esim Vänäri tai muu paikka, missä Kallavesi takana tai esim Prisman parkkipaikka, missä voisi saada Puijon taustalle :)
   
 13. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Big Wheelsiin ehottomasti porukkaa. Joskus aiemminkin sinne letkassa menty ja muiltakin talleilta löytynyt letkaan lähtijöitä aina. Piakkoin pitäisikin tulla tallille mainosta tapahtumasta :wink:
   
 14. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Lauantaina tallilla kinkerin poikasta...
   

Kerro tästä muillekin!