Kerhoasiaa 2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja fe390, 7.7.2018.

 1. fe390

  fe390 Gearhead

  Kerhon vuosikokous pidettiin 7.6.2018.
  Tässä yhteenveto päätetyistä asioista.
  -Hallitus ja puheenjohtaja jatkavat tehtävissään.
  -Yhdistystoimintaa jatketaan toistaiseksi.
  -Ensi vuonna on kerhon 30. toimintavuosi. Osallistumme ainakin FHRA:n näyttelyyn. Muut tapahtumat ovat mahdollisia, jos kiinnostuneita löytyy.
  -Viime vuodet on menty ilman jäsenmaksua. Tästä syystä jäsenrekisteri ei ole ajantasalla. Asian korjaamiseksi peritään nimellinen 10,- jäsenmaksu. Maksu kattaa vuodet 2018 ja 2019.
  - JOS HALUAT OLLA VANHA:N JÄSEN, ILMOITA SIITÄ YKSITYISVIESTILLÄ. ILMOITA MYÖS YHTEYSTIETOSI. KAIKILLE ILMOTTAUTUNEILLE LÄHETETÄÄN LOPPUKESÄSTÄ OHJE KUINKA MAKSAA JÄSENMAKSU.
  -Jäsenmäärän selvittyä, katsotaan vuoden 2019 vuosikokouksessa uudestaan jatketaanko kerhoa tässä muodossa.

  T. Max, PJ. VanHa Ry.
   

Kerro tästä muillekin!