Kerhoiltoja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja USA Car Club ry, 28.9.2009.

 1. USA Car Club ry

  USA Car Club ry Gearhead

  Ilmassa on ollut ajatusta UCC ry:n kerhoiltojen henkiin herättämisestä.

  Joskus aikoinaan kerhon toimiessa aktiivisemmin meillä oli kerhoilta kahdesti viikossa tiistaisin ja torstaisin, mutta omien tallitilojen kadottua vuosituhannen vaihteessa on kerhoiltaperinnekin loppunut. Vähän aikaa kerhoiltoja koetettiin järjestää ns. Meriluodon talolla, mutta se ei ollut kovinkaan suuri yleisömenestys

  Olisiko nyt talvella innokkuutta osallistua, jos järjestäisimme esim. joka toinen viikko parin tunnin kerhoillan keskustassa Overdriven toimistolla? Kahvia varmaankin olisi tarjolla + OD:n toimistolle tulevat tuoreimmat alan lehdet meiltä ja muualta, jonkin verran alan kirjallisuuttakin löytyy.

  Olisiko joka toinen viikko sopiva vai kenties kerran kuussa? Mikä viikonpäivä sopisi parhaiten?
   
 2. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  Kannatetaan! Itse olisin sillä kannalla että kerran kuussa olis sopiva, miks ei sit tietty jatkossa useamminkin jos porukkaa käy ja jengi viihtyy. Sittenhän lähempänä kesää vois pitää vaikka useammankin kerran kuussa erään paikallisen harrasteautotapahtuman tiimoilta palaverejakin samalla :lol: .
  Ei muuta kun ajatusta viemään toiminnan tasolle :D . Ja oisko joku arki-ilta (ma-to) hyvä, vai oisko siitä sitten aina tarkotus lähtee porukalla baariin, sillonhan pe tai la ois paras :wink: :D .
   
 3. PA-LA

  PA-LA 1st gear

  Ehdottomasti minä jo luulin et tää kerhohomma olis kuollut kokonaan. Laitetaan ens alkuun muutamat kokoontumiset että näkee tuleeko ketään, sittenhän se selviää oliko kannatusta. Tuo baariin lähtö porukalla voi olla jo liiottelua :rotfl: vaikka jenkillä ajanut lähes koko ajokortti aikani niin vielä porukka miettii törmätessä et kehtaisko morjestaa.
   

Kerro tästä muillekin!