Kerhojen yhdistäminen

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja roope, 9.1.2011.

 1. roope

  roope Gearhead

  Terve !
  Aika ajoin on herännyt keskustelua meidän kahden kerhon yhdistämisestä. Nyt on taas useammalta suunnalta otettu yhteyttä asian tiimoilta.Näin ollen olen ollut yhteydessä FDVA:n Lauri Aaltoseen ja keskusteltuamme totesimme että miksi ei. Emme löytäneet estettä yhdistymiselle. Nyt haluaisimmekin kuulla jäseniemme mielipiteitä asiasta. Missä muodossa yhdistäminen tehtäisiin. Vai jätetäänkö asiat entiselleen.Antakaa kuulua itsestänne.
  Parhain terveisin Roope
   
 2. jaketin

  jaketin Gearhead

  Mielestäni tämä on ihan terve ajatus. Kannatan..
   
 3. L.P.

  L.P. 3rd gear

  Kummankin kerhon jäsenenä kannatan yhdistymistä.
   
 4. Simo

  Simo 1st gear

  Kommentoin asiaa FDVA:n puolelle...taisi keskustelu loppua siihen...
   
 5. roope

  roope Gearhead

  Moi !

  Loppuiko ajatusten vaihto tosiaan näin lyhyeen ?

  T Roope
   
 6. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  No kummankaan kerhon jäsen en ole, eli hävetä saisin vaikka pari moparia on hallussa. Suomi on luvattu yhdistysten maa, mutta toimijoita vähän. Luulisi että me mopar henkiset harrastajat sovimme saman katon alle.
   
 7. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Luulisi sopivan, vaikka FDVA on vanhempi, niin Finnish MoPar Association PITÄÄ sisällään Kaikki MoParit kuten nimikin kertoo... :D
   
 8. eq9027

  eq9027 1st gear

  Pitäis kaikkien jo tajuta se , että yhteen hiileen puhaltaminen on se oikea asia , ja voima joka pitää harrastajat yhdessä vieläpä tulevaisuudessakin , eikä tämä harrastaja piiri niin suuri ole , etteikö saman katon aalla tultaisi toimeen kun eihän tähän olla gm ja voorti miehiä mukaan olla ottamassa , eli lopetetaan kiistely kerhojen paremmuudesta ja yksi yhteinen klupi mopella ajoa kannattamaan.
   
 9. Simo

  Simo 1st gear

  FMDVA :D :D
   
 10. skide

  skide 3rd gear

  Hynttyyt yhteen vaan! :)
   
 11. mopardriver

  mopardriver 1st gear

  Terve ajatus, kannatetaan!!!
   
 12. cuda69

  cuda69 Gearhead

  olin aikoinaan kummankin klubin jäsen ja kaikki tapahtumat tms on aina etelässä,eipä paljon pohjosen poikain kannata liittyä vaikka ne yhdistettäisiin. :argue:
   
 13. roope

  roope Gearhead

  Terve !
  Aina silloin tällöin on ollut keskustelua jaoksien perustamisesta muuallekkin Suomeen. Viimeksi itsekkin juttelin Oululaisen ( muistaakseni) porukan kanssa Himoksella asiasta. He olivat innostuneita ,mutta asia ei ole edennyt sen pidemmälle. Olisi varsin suotavaa ja olisin henk.koht. todella iloinen jos pohjoisen pojatkin innostuisivat asiasta. Tapahtumien järjestäminen etätyönä on aina hankalaa :eek:
  T Roope
   
 14. jussi68

  jussi68 1st gear

  Ilman muuta yhteen vaan! Mitä enemmän poppoota,sitä parempi meininki! Kannatan ehdottomasti!
   
 15. eskoepäkesko

  eskoepäkesko 1st gear

  Jep. olen yhden isomman merkkikerhon kannalla. Jos vaikka tulisi aktiivisia harrastajia pohjoisestakin?
   
 16. TJO-55

  TJO-55 1st gear

  jeps ja hynttyyt yhteen

  Mites olis jos ekaks tulis selvitettyä aito mielenkiinto yhdistämiselle ja sitten vaikka ensvuonna organisoitais kerhojuttuja. Jäsenistöhän(molempien) nää jutut päättää. Itse olen kuullut kentältä vain yhdistämisen puolesta.
  Onko jollain vahvakin kommentti,miksei tehtäis naimakauppaa...
   
 17. ValiantMan

  ValiantMan Gearhead

  Voishan FDVA jatkaa vaikka alajaoksena ja rinnalle tarvittaessa muita, jos on tarvetta(?)
   
 18. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Olisiko ajatusta järjestää vaikka ensi kesänä pari yhteistä tapahtumaa. Sittenpä näkee miten väki tulee juttuun. Jos homma toimii niin hallituksilla on pohjaa tehdä esityksiä vuosikokouksiin ja tarvittaessa yhdistää kerhot.

  Ei tämä juttu varmaan yhteen vuoteen kaadu...vai??
   
 19. kinde

  kinde Gearhead

  Olen usein ihmetellyt sitä, että tuolla DarVali puolella on asiaa paljon enemmä. Onko siellä käyvä porukka avoimempaa kuin täällä puolella jossa juttu ei oikein kulje.

  :eek:
   
 20. roope

  roope Gearhead

  Moi !
  Kannatan ilman muuta tuumaustaukoa ! Kuulostellaan miten homma etenee. Yhteinen tapaaminen esim. MOPARMEET ensi kesänä olisi varmankin hyvä paikka tutustua puolin ja toisin.
  Ajatus yhdistymisestä on lähtöisin nimen omaan FDVA:n jäseniltä. Sieltä on myöskin kuulunut eniten soraääniä. Onko aika sittenkään kypsä yhdistymiselle ?

  Rakentavasti ja miksei yhdistävästikkin Roope
   

Kerro tästä muillekin!