Kerholehti 3 / 07

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Hollow Head, 21.8.2007.

  1. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Heh, lehden toimitus totesi viime vkl että milloinkohan joku asian huomaa :rotfl: Ensimmäiselle omakustanteiset kahvit essolla :poff:
     
  2. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

    Tehkää juttuja 330 cid FE:stä. Isolohko se on sekin. Harvalla taitaa sellanen olla... :rotfl: :rotfl:
     
  3. Fastback

    Fastback Gearhead

    jaa-a, taitaa tulla juttu 400m pikkulohkosta??? Se on kyl ihan toimiva maatalousmoottori :rotfl: Asiaa, eikun juttua lehteen!!!!
     
  4. Ralliperuna

    Ralliperuna 1st gear

     
  5. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Älä nyt Ralliperuna masennu. Reikäpäillä on myöskin synkkä menneisyys tuolla Historic- ralli saralla. Tosin Cortina-meiningeistä. Minä istuin matkustajana aina siloin, kun laite lähti lapasesta ja yfreak57 yritti aina pätkien välillä oikoa sen mitä oli mahdollista leka kädessä ja kaljapullo toisessa... :rotfl: . Ralli on kiva harrastus, kun kotiasiat on kunnossa!
     
  6. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Ei Ralliperuna kerkee masentumaan kun on hommia niin paljon kuin sielu sietää, sai taas yhden mustangin tilalle muttei sitä sentään omaksi :eek:
     
  7. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Häh :eek: ... eikö kärmekset talvehdikkaan Kirkkonummen korkeuksilla?
     
  8. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Kärmes talvehtii kyllä kotona ja tornio jäniksenlinnassa, mutta se mikä tallista lähti meni sinne rakennettavaksi :p Kärmeksessä riittää puuhaa vielä ens talvellekin :odroll: :odroll:
     
  9. Ralliperuna

    Ralliperuna 1st gear

    Masentuminen...? Jotain nykyajan hömpötyksiä !?!?!? Kori ruskeaa ruumiinpesuvettä ja kuuma sauna, jollei noilla korjaannu seon korjaamaton paikka.
    Heh, kuinka viärässä aku oletkaan... Mustang tuli kyllä sulta tontille miun rakennettavaks, mutta siinä mukana tuli myös yksi Fox omiin nimiin... 8)
    Täytyy rakennella niitten autoja, kellä siihen on varaa. Omiin ei vielä ole...
     

Kerro tästä muillekin!