Kerhon pikkujoulut tallilla La 13.12.2008 klo 18.00 alkaen

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 7.11.2008.

 1. supo

  supo Gearhead

  Kerhon perinteiset pikkujoulut kerhon tallilla klo 18.00 alkaen.Tarjolla perinteinen jouluateria sekä Karaokea joka on tällä kertaa varmasti sekä TODELLINEN yllätysnumero jonka voi todeta vain tulemalla paikanpäälle!!!Tervetuloa kaikki mukaan mukavaan joulutunnelmaan!!!Terv:Joulupukki
   
 2. RETZI

  RETZI 1st gear

  Nostetaanpas juttua ylöspäin kun rupeaa ajankohta lähestymään. Onko porukkaa tulossa paljonkin ? Itselläni vain kolmet kinkerit sattuu samalle illalle mut yritän käydä ainakin perinteisellä OIKEALLA "ösöklökillä".
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Toivotaan että jäsenistöllä on aikaa tulla perinteiselle jouluaterialle joka alkaa heti klo 18,00 jolloin Ramin parempi joulupuuro on valmis ja siitä sitten vähän kinkkua,erilaisia laatikoita,rosollia ja leipee niin jaksaa sitten illemmalla vetäistä parit bisset ja hoilata jokunen biisi karaokea ja rupatella mukavia.Tervetuloa myös vieraat käymään moikkaamassa tallilla.
   
 4. supo

  supo Gearhead

  Kukahan on muuten vuoden rakentaja?Mulla on tähän hyvä ehdokas joka on kunnostautunut niin hyvin että tähän ei pysty tallilla muut kuin tämä ehdokas.Onko muilla ehdokkaita?
   
 5. supo

  supo Gearhead

  Tallipaikan haltijoille muistutus että laitatte työkalunne ja muut tavarat hyvästi paikoilleen omassa pilttuussa niin ei tarvitse pikkujoulun jälkeen ihmetellä missä ne on.Laitetaan taas pressua ja aidan tapasta etteivät ihmiset pääse ihan joka kohtaan tallilla.Suoritamme koko viikon ajan pientä siivousta ja perjantaina klo 16.00 jälkeen laitamme pressut ja muut vermeet paikoilleen.
   
 6. supo

  supo Gearhead

  Pikkujoulut lähenee,oletko valmis?
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Kukahan on vuoden Rakentaja????JÄNNITTÄÄÄÄÄ!!!!!!
   
 8. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Onhan siellä rakentajissa yksi joka sai jopa projektinsa valmiiksi! Eikä tuo tunnu riittävän, sillä nyt näkyy olevan työn alla toinen auto. Ehkä palkinto kuuluisi hänelle?
   
 9. supo

  supo Gearhead

  Tupis,nythän onkin kysymys niistä "rakentajista" eikä oikeista RAKENTAJISTA joihin esim.Puustisen Pekka ja Kanasen Tapsa kuuluu!!!Oikeet rakentajat saavat aina palkinnon kun pistää auton/pyörän käyntiin ja lähteä cruisailee!!!Ps.tämän palkinnon saajat eivät ole vieneet sitä kotiin takan reunalle näytille vaan on jäänyt tallille!!!!
   
 10. -31

  -31 3rd gear

  ,nythän onkin kysymys niistä "rakentajista" eikä oikeista RAKENTAJISTA [/quote]

  Palakinnot on joskus kivoja...siivosin jo takan reunalle tilaa...

  Vessakii jo näköjään kusemakunnossa!!!
   
 11. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Ae niin niistä!

  Hienoo että on vihdoinkin taas vessa tallilla!
   
 12. Seppä Leonardo

  Seppä Leonardo 3rd gear

  Harmi ettei ole mahdollisuutta tulla juhliin kun oli varattu koko päivä vähemmän tärkeään tekemiseen ,muttei ollut mahdollista perua enää,35 Ferkun entisöinnin valmistuminen naapurille.Sieltä on tulossa uusi taitaja ruosteisen raudan pariin.
   
 13. supo

  supo Gearhead

  Harmi Vänskä että et pääse käymään.Siitä tulikin mieleen että pitäisi meidän tehdä sellainen manuaali missä selitettäisiin mitä teet kun on tulossa kinkerit oli nimittäin kahvion siivoojana n.60v kaveri,hallia siivos sellainen 45v eläkeläinen(muka joku selkävaiva) ja WC:ttä siivos hieman yli 60v pitkätukka.Ei muuta jos tuo vanhempi osasto tippuu pois niin toi siivouksen tietotaito saattaa hävitä.Kenenkään ei tarvitse ottaa nokkiin mutta ehkä täytys tehdä jotain.Toivotaan että huomenna ottas nuoremmat homman haltuun.HUOMENNA on sitten Ramin parempoo puuroo ja sen piälle kinkkua ja muutamoo sorttia laatikkoo ala Atria,Tervetulloo
   
 14. Hezuz

  Hezuz 3rd gear

  No joo pittää meitin saapuva kans jos ja kun alkaa tää kerpeleen tauti hellittään, ei oo viikkoon pystyny paljoo liikkuun. 8)
   
 15. supo

  supo Gearhead

  Alahan tulla hezuz ja ota akkas mukkaan niin minulla sellasta lökiä että se helpottaa reumatismia,kuppoo ja muita tauteja että et huomookaan että ennee on mittään tauteja.Takkuu loppuu kun juomatkii.Tämän lupasivat Virossa kun laatikkon sitä ostin eli taas huojattiin eläkeläistä!!!
   
 16. Hezuz

  Hezuz 3rd gear

  Ostit sitte liian pienen annoksen liäkettä jos se kerran voi loppua :lol:
  Esen majavasnapsilla ei tainut olla keskenloppumisonkelmia, vieläkö lie jäljellä 5v vuosikertatavaraa :rotfl:
  Tullaan kun näkyy varmaan jo ennen kuutta...
   
 17. supo

  supo Gearhead

  Eihän sitä koko seurakunnalle voi ostoo eläkeläinen mutta kaikille jotka on avittanut yhtä juttua niin riittää yheksi illaksi varmasti!!Tervetulloo myö Ramin kanssa heti neljältä puuron kimppuun eli ollaan paikalla!!!
   
 18. MansenJamppa

  MansenJamppa 3rd gear

  Mukavia pikkujouluja osallistujille, toivottavasti joku vuosi päästään mukaan!!

  -Etäjäsen :D
   
 19. Seppä Leonardo

  Seppä Leonardo 3rd gear

  Onkohan Supo perinnä öljysheikin vanhan varaston vai jäiköhän sheikon myyntitiski aikoinaan näyttelymme tiloihin.On varmasti ollut hauskat joulun odotustalkoot kun kukaan ei ole vielä ehtinyt kommentoimaan .puuron syönti tahtoo vetästä porukan raukeeks jossain vaiheessa.Laittakkepa juttua ja jokunen kuva voittaja rakentajasta,kun ei piässy livenä kahtommaa.
   
 20. kuula

  kuula Gearhead

  rakentaja

  No kuka se on vuojen rakentaja?? Alakakeehan kertoo.
   

Kerro tästä muillekin!