Kerhon syyskokous 29.11.2008 klo 17.00

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 7.11.2008.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Sääntömääräinen syyskokous 29.11.2008 klo 17.00 kerhon tallilla.Tervetuloa kaikki jäsenet innolla valitsemaan uutta johtokuntaa tulevalle kaudelle.Tarjolla kahvia ja pullaa.
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Tämä on se tilaisuus jossa valitaan hommiin niin ei tarvitse jälkeepäin harmitella eli jos olet ahkera,rehellinen,olet taloudellisesti vakaa eli voit maksaa omat maksut ajallaan,voi käyttää omaa aikaasi paljon kerhon asioita hoitaessa(jos kerho järjestää esim.näyttelyitä tai muita tapahtumia),jaksat kuunnella jäseniä hartaudella kun kerho ei ole tehnyt sitä tai tätä tai miksi?Eli sinä ahkera Nainen tai mies henkilö ota homma haltuun nimittäin paikkoja on vapaana runsaasti!!!Terv:Kari Laitinen Ps.Kiitos ja anteeksi
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    kerro eteenpäin viestiä että kaikki tietää!!!
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Tämä on sitten huomenna.Sihteeriä ja rahastonhoitajoo kaivattaisiin,entiset neuvoo mielellään että homma pelaa!!!Ei vaikeita hommia hoitaa kumpikaan,sihteeriä tarvitaan kokouksissa ja tietysti tapahtumissa mitä järjestämme(kokouksia n.7vuodessa) ja rahastonhoitaja maksaa tulevat laskut ja katsoo tililtä että porukat maksaa tallivuokrat,jäsenmaksut ja muut laskut.Tarviit vain oman tietokoneen ja muutaman hetken kuukaudessa niin homma toimii.Tietysti onhan kaikki paikat auki sillä jäsenethän johtokunnan valitsevat!!!Tule paikalle niin kuulet mitä on tehty ja mitä on jo suunniteltu ja ruvettu hommailemaan asioita eteenpäin esim.näyttelyhommoo!!!Siis tervetuloa tallille kokoukseen ja kahville!!!!Ps.wc ei vielä ole käytössä!!!
     
  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kokous sujui hyvin ja uusi johtokuntakin saatiin!
     
  6. kuula

    kuula Gearhead

    Kuka tulj kaliffiksi kaliffin paikalle?
     
  7. -31

    -31 Gearhead

    kaliffiksi kaliffin paikalle?[/quote]

    S De P...
     
  8. kuula

    kuula Gearhead

    Ok!!
     

Kerro tästä muillekin!