Kerhon toimintaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja jaketin, 18.1.2016.

 1. jaketin

  jaketin Gearhead

  Hei jäsenet,

  Tässä mietin, että mitä haluatte kerholta ja miten toimintaa pitäisi kehittää? Onko jäsenillä ideoita tulevaisuutta silmällä pitäen ?

  T. jake
   
 2. jariha

  jariha Gearhead

  näköjään ihan älyttömästi? oishan se kerholaisten kokoontuminen ihan virkeä ajatus... tästä puhuttiin männä kesänä erään oranssin kutosdartin omistajan kanssa? en tiedä onko porukka miten aktiivisena jossai vtun veispuukissa jossa tämä asia on jo loppukaneettia vaille valmis? tällä sivustolla näkkyy olevan ainahi hiljasta :eek:
   
 3. jaketin

  jaketin Gearhead

  Hyvä idea tuo kokoontuminen. Missään Facebookissa ei ole asiasta keskusteltu, koska kerho ei ole siellä.. Ideoita saa esittää, missä näitä kokoontumisia voisi järjestää ja milloin ?
   
 4. jaketin

  jaketin Gearhead

  Ajatuksena on myös, että fdva voisi myös yhdistyä FMAn kanssa.
   
 5. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Tuohan ei ole vanha ajatus, mutta Suomessa on sen verran vähän (aktiivisia) harrastajia, että "vähemmän on enemmän"...
   
 6. jaketin

  jaketin Gearhead

  Ei ole vanha ajatus, mutta hyvin ajankohtainen nykyään.
   
 7. jariha

  jariha Gearhead

  kerro lisää, perustele?
   
 8. jaketin

  jaketin Gearhead
  Vapaamuotoisia kokoontumisia on ollut vuosittain Kouvolassa ja Forssassa ja että FDVA jatkaa edelleen itsenäisenä kerhona, mutta aktiiviset jäsenet olisivat tervetulleita. Tämä ei kuitenkaan ei poissulje sitä, että voidaan tehdä yhteistyötä muiden kerhojen kanssa. Aktiiveja tarvitaan enemmän, ettei homma jäisi muutaman ihmisen varaan. isompi kerho auttaisi tässä asiassa. Mutta kuten sanottua, pysymme itsenäisenä kerhona...
   
 9. leksa

  leksa Gearhead

  Meikäläinen on yksi niistä passiivista jäsenistä. Kyllähän sitä jotain pientä voisi olla mukana säätämässä. On vaan niin että näin 56 vuotiaana entisenä nuorena ei ihan joka rientoon oikein pysty.

  Kerhon toimintaa tulisi jokaisen jäsenen pohtia omalta kohdaltaan. Uskon että sellainen "uusi tuleminen" olisi mahdollinen. Se riippuu niin paljon jäsenistöstä ja mahdollisista uusista jäsenistä.
   
 10. signet

  signet Gearhead

  Taas Kouvolan Swapista oli saaliina pari uutta jäsentä.Jäsenhankintamainostaulu oli päässyt tapahtumakuviin:D
   
  leksa tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!