Kerhotalli 20v -pilleet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Wäiski, 24.2.2007.

  1. Wäiski

    Wäiski Gearhead

    Spinneri oli hokassu, että myö ollaan jo 20v asuttu samassa osotteessä (ösötteessä). Pitäsköhän meijjän jonkunmoiset kihhaukset järjestöö? Ei talllle vuan puariloihin? Tallillahan myö vuan kahvia ja kurria tarjotaan... ja rakennettaan... :eek:
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Pitäis kattoo mikä se on olluna se paevämiärä milloin kerhomme on muuttanu tuohon torikavun oso(ösö)tteeseen. Siitä voes piätellä sen ajankohan.
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Tuota on nuota kinkereitä ollut harva se viikko niin kannattasko keskittyä autojen laittoon ettei tule kiire kahen kuukauden päästä.Tässä on keväällä pari muutakin hommoo.Mutta tarkemmin ajateltuna tätäkin voisi harkita.
     

Kerro tästä muillekin!