kertokaapa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja aurinko, 19.9.2003.

  1. aurinko

    aurinko 1st gear

    minkäkuntoisen dartin/valiantin,67tahi uudemman saa n.4000-5000eurolla?saako hyväkuntoisen gt:n tai swingerin?kuis paljon ton hintaluokan autossa on ruuvattavaa?entä onko mätähommat tehty yleensä?
     
  2. 454SS

    454SS 3rd gear

    Kaveri möi keväällä 67 Gt Dartin 4000 eurolla. 340-727-8 3/4, maalivikaa, muuten hyväkuntoinen.
     
  3. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Saahan sillä jo ihan koht kuntosen mutta priimasta on vielä kaukana :wink:
     
  4. aurinko

    aurinko 1st gear

    kattelin tos noita myytäviä autoja,se pun.pölyttäjä näytti olevan ok,sekä se keltainen 69 gt dartti,oli ollut näyttelyissä ja spinnerissä.ne oli 6000e.tarkoitus ois hankkia heti hyvä ettei tarvii olla koko ajan ruuvaamassa,sitä saa tehdä ammatin puolesta ihan riittämiin,korjaan eräitä laadukkaita ranskalaisia autoja..mikä vaihteisto on 999? välillä näkee helmikuntoisia myytäviä,ei varmaan oo enää sit ku pääsen nykyisestä kiesistä eroon...
     
  5. KajS

    KajS Gearhead

    "mikä vaihteisto on 999?"

    Periaatteessa 904, mutta jos se olisi 80-luvun vanissa Loadflite-nimisenä, niin se olisi aika pitkälle kolmivaihteinen versio A-500:sta.

    Menipä taas kronologisesti takaperin, mutta olennaista on, että 999 on tätä 904-mallisarjaa eikä siis 727.
     

Kerro tästä muillekin!