Kesän viettoa 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 11.6.2012.

  1. -31

    -31 Gearhead

  2. supo

    supo Double Gearhead

    Hieno idea,mukana ilman muuta!!
     
  3. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Taidanpa lähtee minäkin,ei ookkaan tullu kuminkäryä haisteltua tänä kesänä
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Nyt viikonloppuna Porissa West Coast Street Cupin kisa 28.7 lauantaina mukana Proetracing.fi ja luvassa hienoa keliä!!Ennakko ilmoittautuneita hienosti eli hienoa kisaa tiedossa Porissa jossa mukana nopeita autoja/pyöriä sekä tietysti kauniita naisia!!Tätä ei kannata missata race ihmiset!!
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Kisat käyty,kisan nopein auto,lajittelun 1.tila reaktiolla 0.000s ja kisan 4./25.Eli kohtuu hyvin testisessio onnistui!!
     
  6. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    ^ Onnea Supolle!

    Nyt ois viikonloppuna romppeen levällään Koljonvirralle. Saataisko letka aikaiseksi, jos lähettäs porukalla lauantaina kurvailemaan sinnepäin?

    ps. Sunnuntaina ois Forssan Pick-Nick. Jos joku hurja lähdössä niin mie änkeisin kyytiin...
     
  7. -31

    -31 Gearhead

  8. supo

    supo Double Gearhead

    Iisalmeen menossa rompeostoksille eli katsotaaan näkkyykö muita!!
     
  9. Tuide

    Tuide 1st gear

    Romppeilla käyty ja ajotakki löytynyt ynnä muuta mukavaa. Kyllä näihin kannattaa osallistua ja tämä kirpputoritoiminta on kyllä huippu toimintaa, se mikä on tarpeetonta toiselle, voi olla toiselle aarre. Rompepäiväthän on taas ruska-ajojen kera Kuopiossakin. Kippojen ja kuppien välissä voi olla muitakin hyvvyyksiä 31.8.-2.9.2012

    Kuopion Automuseo, Puistokatu 22 pe klo 18-21, la 9-19, su 9-15, ajot la klo 10. Järjestäjä: SA-HK Savon Kerho ry.
    Lisätiedot: Automuseo 017 282 0550
     
  10. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Romppeet jäi välliin, kun pitihän jonkun edustaa Stadin cruisingissa ja Forssan Pick-Nikissä tätäkin poppoota :poff:
    Tuolloin 1.-2.9 on Hälsingissä X-treme Car Show, mikä on saanut paljon positiivista palautetta, joten sinne siis vaikka jääkin paikallinen tapahtuma väliin sitten.

    JA NYT SITTEN NE SAATANAN PERSEET YLÖS SOHVILTA 18.8 KUN ON TUNING SUCKS VAI PITTÄÄKÖ NE TULLA NOSTAMAAN, HÄH?! :mad: Varsinaista ohjattua cruisinkia ei ole vaan kokoontuminen nepalin torilla. Voitaisiin käydä porukalla ajelee ja sitten torille esim klo 18 katselemaan muidenkin kalustoa. Mittee sanotte, häh? Huntterissa on sitten illalla kinkerit ala The Heebies Jeebie ja Mr. Breathless
     
  11. Tuide

    Tuide 1st gear

    Neiti Cadillac kyllä edusti hienosti kun samalla reissulla hoiti kaksi tapahtumaa, just tälleen! Ottiko ne etelän immeiset siellä hyvin vastaan vai tuliko kielimuuri välliin?
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    Ihan pakko tähän laittaa että aikoinaan kun oli vielä kunnolla kerhotoimintaa niin kyseinen reissu tehtiin isolla porukalla omilla harrasteautoilla Hki cruising-Hangon katuauto kisat-Forssan Picknick yli 10 kertaa peräkkäin,viimeinen reissu tehtiin Pälli,Minä ja Karttunen Pällin-60 Buickilla ja minun -55 Buickilla jota ajoi yksinään velipoika kun ajettiin Pällin Buickilla rätti alhaalla esim.Kuopio-Hki-Hanko!!Näistä reissuista jopa muutama lehtikuva alan julkaisussa!!
     
  13. kuula

    kuula Gearhead

    Et sinä nyt tosissas väitä muistavas kaikkee niistä reissuista... :rotfl:
     
  14. supo

    supo Double Gearhead

    Enhän ole Kuula väittänytkään mutta reissut tehtiin ja tänä kesänäkin yli 10 tapahtumassa käyty omalla kalustolla ja vielä ainakin 3:ssa käydään ja kaksi niistä koko viikonlopun kestäviä...
     
  15. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Harvassa ollut tänä kesänä viikonloput jolloin olisi tullut oltua kotosalla vaan. Silloinhan kesä on ollut onnistunut. Talvella ehtii kotona/tallilla kykkimään. Vielä olisi muutama häppeninki tarjolla ja toistan itse itseäni eli noihin Tuning Sucks tapahtumiin ei oo liian pitkä matka. Forssaan kyselin porukkaa mukkaan niin vastaus oli; liian pitkä matka, myö käytiin jo siellä jo 20-vuotta sitten :poff:

    Ja by the way, voitas pittää tallilla kinkerit 25.8
     
  16. supo

    supo Double Gearhead

    Harmi kyllä on seuraava Tuning Suck Cruising on samaan aikaan kuin meillä kisat Motoparkissa mutta ollaan paikalla kun on Lapinlahti Cruising syksyllä.Keskitytään kahteen viimeiseen SM-osakilpailuun että saadaan Kuopioon kaksi SM-mitallia eli jätetään tallikinkerit väliin kun kausi kesken.
     
  17. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Launtaina kokkouksen jälkeen lähetään sitten käymään porukalla tuolla tuning sucks häppeningin kokkoontumisessa Neulamäen torilla tai mörökölli teidät vie :mad: Ettäs tiiätte!
     
  18. Antti P

    Antti P Gearhead

    Kalusto ei kunnossa tällä hetkellä jos ei jotain patenttia saa tehtyä peeteeseen ja Voorti jo märkänee pihaan..
     
  19. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Omasta puolestani suuri kiitos heille, ketkä tulivat Neulamäen kokoontumiseen mukaan lauantaina kokouksen jälkeen! Lämmitti mieltä ja voitin vedonlyönninkin samalla eli kaljan sain :lol:

    Nyt sitten lauantaina 25.8 kaikki tallille ösö kinkereihin vaihtamaan kuulumisia kesän jäljiltä.
     
  20. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Nyt tullut infoa tulevasta tuning sucks cruisingista. Lukekee ite tuolta tapahtuma osiosta. Nyt siis cruisaillaan eikä vuan hönötetä paikoillaan. Viimeksi kävi tapahtuma-alueella yhteensä 10-11 tyyppiä pottukellarilta ja ennätykset tämän kesän osalta paukkui rikki. Päästäisiinkö nyt jopa viiteentoista osallistujaan meijän osalta?
     

Kerro tästä muillekin!