Keski-Suomen Mobilistien 39. Talwiajoista videota...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 9.2.2012.

  1. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Kerhon kalustoa vilahteli Hesarin videossa (kopioi selaimen osoiteriville eli jos ei toimi suoraan...):

    http://www.hs.fi/videot/Vanhat+autot+kokoontuivat+Jyväskylässä+hyytävässä+pakkassäässä/v1305555085379

    Iltalehti:
    http://www.iltalehti.fi/autot/2012020415165451_au.shtml

    http://www.ksml.fi/erikoissivut/autot/l ... iin/989819

    http://www.ksml.fi/uutiset/video-kuva/k ... aan/989818

    Tapahtuman aikana oli pakkasta n. -32 astetta, joten ilman kattoa ajaneille harrastajille täytyy nostaa hattua - ja varsinkin niille, jotka tulevat Ruotsista asti Pohjanlahden ympäri ajamalla... :eek: ...Myöskin järjestävälle porukalle täytyy antaa kiitosta: vaatii kyllä erinomaista harrastuneisuutta tehdä näin hieno tapahtuma toisille harrastajille paukkupakkasessa!

    Tuossa ensivuodeksi mietintämyssyyn tämän vuoden infotiedot (huomaa siis, tilaisuus meni jo, mutta jos haluat ensi vuonna osallistua, niin näillä tiedoilla jo osaa hakea tietoa vuoden lopussa...):

    Lauantai 4.2.2012 XXXIX Talwiajot

    Ilmoittautumiset 15.1.2012 mennessä:
    www.ksmobilistit.fi


    Lähtö tapahtuu Meidän Katsastus Oy:n pihalta.(Vasarakatu 26,Jyväskylä)
    *Ilmoittautumiset klo 8:00-9:30
    *Lähtö klo 10:00-12:00
    Maali ja iltajuhla pidetään Kylpylähotelli Laajavuoressa (Laajavuorentie 30,Jyväskylä) Hotellivaraukset tehtävä itse!!

    Kilpailuluokat:
    A 1886-1945 25 €
    B 1946-1965 30 €
    C 1966-1981 (Museokats. '73-'81) 35 €
    Matkustajat 0-15v 0€ /kpl
    Matkustajat 16-100v 20€ /kpl


    KS Mobilistit c/o Seppo Halminen,
    Rantatie 110, 43440 Pylkönmäki
    p. 0400‐744 040
    talwiajo@gmail.com
     
  2. 356

    356 3rd gear

    Olisko ajatusta järjestää talviajoa etelämpänä ja todennäköisemmin mukavammalla kelillä maaliskuussa ? Vaikka yhdessä jonkun muun kerhon kanssa.

    Nätti pieni matkailureitti ja hyvä ruokapaikka lopuksi. Ei se sen ihmeempää tarvitse.
     
  3. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Ajatuksena ihan OK. Tälle talvelle tulee ehkä liian kiire saada porukkaa kokoon, mutta ensi talvena ideaa voisi kokeilla.

    Samaan yhteyteen kun järkkäisi mahdollisuuden käydä jääradalla ja siinä ohessa vaikka makkaranpaistoa, niin ohjelmahan olisi lähes täydellinen... :D

    Ainakin kelit olisivat maaliskuussa inhimillisemmät...
     
  4. Iggyer

    Iggyer 1st gear

    AHS järjestää 3.3. talviajot Suur-Lohjan alueella, alla tiedot tapahtumasta (www.autohistoriallinenseura.fi):

     
  5. 356

    356 3rd gear

    Jäärata olisi hieno ajatus ja voisi yksinäänkin riittää ohjelmaksi.

    Lohjan tapahtumakin kuulostaa hyvältä. Ainoa mikä siinä hillitsee osallistumisintoa on valittu aikataulu.

    Monissakin tapahtumissa ohjelma ajoittuu heti aamuun, vaikka ohjelma on niin lyhyt että sen pystyisi jakamaan päivään paremminkin. Ainakin meidän perheelle on kohtuullinen kynnys laittaa viikonloppuna herätys aikaisin aamulla tai lähteä matkaan päivää ennen yöpymään kohteen lähelle. Muutaman tunnin ajelun ehtisi hyvin aloittaa puolilta päivinkin jolloin ei olisi tarvetta majoitukseen ja saisi liikuttua sivistyneeseen kellonaikaan. Silloin tällaiset mukavuudenhaluiset pullamössöharrastajatkin ehtisi mukaan. Tässä on selvää eroa kerhosta toiseen. Esim Cadillac kerho ei koskaan järjestä mitään ennen puolta päivää. Porsche kerhokin vain jos ohjelmaa on niin paljon että päivä loppuisi muuten kesken.

    Ihan toinen on tilanne jos oudolla kellonajalla saavutetaan jotain oleellista etua. Lontoossa järjestettiin harrasteutoilla ajelu kaupungissa ja nähtävyyksillä aamuneljältä. Upeaa ja erilaista. Ja mahdollista vain tuohon aikaan. Siinä esimerkki jossa aikataulu mahdollistaa erilaisen kokemuksen.
     
  6. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Laittelin tuon Lohjan tapahtuman omaan topicciinsa, ettei jää huomaamatta keneltäkään - kiitos vaan tiedosta!

    Vähän on aikaista, mutta tuppaavat nämä vanhemmat harrastajat heräilemään klo 6-7:n pintaan lauantaisinkin, joten heille se varmaan on ihan normaali aika... :eek:

    Pitkistä viikonlopun aamu-unista nauttivana joutuisin itsekin pistämään kellon soimaan 07.00, jos tuonne Lohjalle haluaisi lähteä. Klo 10.30 voisi olla optimi, niin 100 km:n säteeltä ei tarvitsisi kukonpieraisun aikaan heräillä... :D

    Hieno homma kuitenkin, että tällainen "kevyt talviajelukin" ilmaisilla kahveilla tarjotaan ja jokainen järjestäjähän sen sitten aikatauluttaa omien mieltymystensä tai tilanteidensa mukaan. Siellä saattaa olla takana järjestelyporukan menot yms., jotka tietenkin vaikuttavat ohjelmaan.

    Aamuvirkut harrastajat varmaankin kiinnostuvat tapahtumasta, jos kalusto on ajokunnossa eli suosittelen lämpimästi osallistumista, jos mielenkiintoa riittää.
     

Kerro tästä muillekin!