Keskuslukitus ja hälytin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja chrysse, 30.6.2009.

  1. chrysse

    chrysse 1st gear

    Auto voyager 1992. Pitäisikö keskuslukon toimia myös oven ulkopuolelta lukosta, nyt toimii vain sisältä keskuslukitus napista mikä ovessa? Repsikan puolen ovi taas toimii silloin kuin huvittaa, voisikohan sinne kytkeä ihan tarvike ovimoottorin vivuston väliin ja jättää oma moottori kytkemättä? Kenelläkään suomenkielistä manuaalia Cargard 950s hälyttimelle, googletin mutta vain ruotsia löytyy, avaimet pitäisi saada koodattua ja testattua?
     
  2. chrysse

    chrysse 1st gear

    onko tuolle keskuslukolle joku oma ohjain jossain vai miten tuo systeemi toimii...?
     
  3. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    On oma ohjain, en tiedä tarkemmin missä sinun autossa mutta useasti on kuskin kickpaneelin lähistöllä.
    Ja se ettei keskuslukko toimi ulkoa avainta kääntäessä johtuu siittä että sulla on rikki sieltä lukon takaa se "anturi" joka noteraa mihin suuntaan avainta käännetään. Joissakin autoissa tuo on rakennettu ns. fiksummin ja lukkopesän takaa lähtee vipu lukkomekanismille ja keskuslukon moottori saa samalla tiedon mihin liikutaan ja käskee tällöin muitakin moottoreita.

    Eli tarkista nämät "anturit" ennenko alat vaihtaa moottoreita/solkkuja.
     
  4. chrysse

    chrysse 1st gear

    Jep, sen verran kurkkasin oven sisään että lukkopesältä menee tanko lukkomekanismille ja lukko mekanismissa liitin johon menee ainoastaan 2 johtoa, eli vetää kiinni tai avaa, liittimessä vaihtuu napaisuus. Elikkä onko lukkomekanismin sisällä siis jokin katkaisija johon lukkopesältä menevä vipu vaikuttaa, taitaa olla toivoton korjata, lukkomekanismit tähän saakka olleet aikas hankalia purkaa saati vielä kasata....
     

Kerro tästä muillekin!