Keskuslukitusropleemi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja B.B.Chevy, 15.12.2007.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Käyttöromussa eli 90-luvun ooppelissa alkoi keskuslukitus temppuilla silleen jotta sehän läväyttää nyt aina ovet lukkoon kun sammuttaa auton :eek:
    Eli kun katkaisee avaimella virrat niin kaikki ovet napsahtaa lukkoon ja aukeaa sitten kyllä kun nostaa kuskin oven nupin ylös. Ja samaten toimii muuten yhä normaalisti ulkopuolelta avaimella lukiten tai aukaisten.
    Ja toi on siis ihan alkuperäinen perus keskuslukitus joka yleensäkin toimii vaan ovesta avaimella kääntäen.
    Outo homma, onkos kukaan törmännyt vastaavaan tilanteeseen :-?
    Eli kannattaaks tehdä jotain vai pitäisköhän toimia ton mukaisesti:
    http://www.riemurasia.net/jylppy/displa ... pos=-18010 :poff:
     
  2. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    siis kokemusta on muttei onneks omakohtaista, mutta duunikaverin astrassa alkoi outo savu nousta yks kaks yllättäen, oli samalla tavalla renkkaillu aiemmin keskuslukko.

    Vei huoltoon, selvis että keskuslukitus oli jollain tavalla alkanut vaan palamaan. :eek: sen jälkeen ei sillä autolla enää ajanut :rotfl:
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Aika lupaavaa :eek:
    Mut toisaalta, palaiskin sit vaan koko pas. . . onhan siinä palo- ja varkausvakuutus :rotfl:
     
  4. NeljäsGM

    NeljäsGM 1st gear

    Takaluukun lukolle tulevissa johdoissa luultavasti oikari! Aika yleinen vika Opeleissa tarkista ne johdot ja katso että takaluukun topparit on paikoillaan,ettei katkee uudetkin liitokset. Johdot on rakennettu turhan jämpteiksi ei senttiäkään pelivaraa?
     
  5. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Juurikin näin. Kannattaa aloittaa se vian selvittäminen takaluukun johdoista, normivika...
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kiitoksia, ei muuta kun jossain vaiheessa sit takaluukun kimppuun. Silleen korvakin kertoi kun nyt tarkkaan kuuntelin jotta ens tosiaan tuntuis kuuluvan takaa hiljainen napsahdus ja sit menee samantein kaikki ovet lukkoon eli toikin puoltais tota vaihtoehtoa :wink:
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No niin, nyt ollaan selvitty pois sieltä takakontista ja näyttihän siellä luukun yläreunassa menevän "sukan" sisällä olleen kakskin johtoa vähän huonon näkösinä. Eli pikakorjauksena sähköteippiä niiden johtojen ympärille ja kas, ainakin toistaseks temppuilu loppu :wink:
    Eli vaikka kyseessä olis sit vanha ooppeli niin mitäpä tietoa ei OD:ltä sais, kiitoksia taas osallistuneille :D
    Nää sähköjutut kun on itellä varsinainen bravuuri, nää mä hallitsen vielä huonommin kuin muut hommat :poff:
     

Kerro tästä muillekin!