Kestääkö ajaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja PA-LA, 10.10.2006.

  1. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    Jep eli syksyn myötä alkaakin sitten ns. käyttöauton vuoro ruveta temppuilemaan. Viikonloppuna reissuissa fordin explorerista sitten paukahti ilmastoinnin konpura ja pari tuntia sen kanssa tuskailtiin kunnes tajuttiin että perhana sehän pyörii tossa "vapaasti"mukana kun otta vaan ton virtatöpselin irti. No reissusta päästiin kotia eikä konpura ole jumittanut "vielä" uudestaan vaikka se laakerikin otti siinä kipinöidessä vähän itteensä kun sitä ilman hihnaa käsin pyörittelin. Nyt sitten tuskailemaan että mitä tolle tekin vai tekeekö mitään, talvella kun ei ole tullut tota ilmastointia muutenkaan käytettyä.???
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kuulostaa siltä että kompura on menetetty :( ,mutta kun pidät sen magneettikytkimen piuhan irti,niin ei pitäs olla mitään estettä ajaa.

    Kompura ei pyöri mukana kun magneettikytkin auki.

    Tuolla tiellä liikkuu paljon autoja joissa sama vika...

    Jos siitä on mahdollista ottaa hihna pois tai muuttaa se kulkemaan eri kautta ohi kompuran,etkä tarvitse tosiaan ilmastointia,niin sekin on yksi vaihtoehto.

    Ilmastointi on vain talvella(kesälläkin) loistava kosteuden poistaja autosta.

    PS.Onko Sportside vaihtunut Exploreriin ? :eek:
     
  3. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    Joo tätä vähän hainkin että voiko sillä ajella ens kevääseen ja etsiä siihen mennessä vaikka uus kompura tai korjata toi entinen jos mahdollista. kyllä sen kompuran pystyis kiertämäänkin jos vaan kehtais mitäta paljonko ton ilmastoinnin poisjättäminen sitä hihnaa lyhentää ja löytyykö sitten sen pituista minkä se tarvitsee. Eihän nyt sentään sportsidea tollaseen fordin reuhkaan vaihdeta tossa ne on pihassa molemmat, fordi on kärryn vetoon ja talviajoon jos se ny kestää :lol:
     

Kerro tästä muillekin!