Kestääkö tavalliset hylsyt mutteritykin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja linis51, 10.4.2011.

 1. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  Re: .

  älä. toi on niin totta. kyllä sitä vieläkin sitkeästi opettaa itseään vähän väliä. nytkin on keskisormen nivel rikki, kun en millään jaksanu heti alkaa tekemään sopivaa liukuvasaraa niinkin yksinkertaiseen asiaan kuin alun perin vähän liian tiukan + kiinni ruostuneen laakerikupin poistoa varten. piti kikkailla ruuvimeisselin ja sorkkaraudan kanssa ensin nivelkapseli halki. sitten oli vasta kivempi mennä hitsailemaan sopiva liukuvasaraa yhdellä kädellä ja ottaa kuppi pois yhdellä kädellä ja purkaa laakeri ulos.

  kyllä joka hommaan pitää olla oikeat työkalut, muuten hajoaa kroppa, kohde, työkalu tai vähintään pää

  pääsääntöisesti mopotan aina voimahylsyillä ja käytän niitä muutenkin, mutta niiden seinämävahvuus estää käytön monissa tilanteissa, joten joutuu joskus mopottelemaan tavishylsyillä ja jopa modatuillakin (kavennettu, pidennetty yms.) sellaisilla. suojalaseja ei ole kyllä ollu niissä tilanteissa päässä. odottelen ilmeisesti, että saan jatketun hylsyn putkenpalan ensin silmääni niin sitten on kivempi laittaa pelkkä monokkeli :poff:

  [​IMG]
   
 2. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  Re: .

  vedä silmät kiinni niin ei oo mitään pelättävää :rotfl:
   
 3. VesQ

  VesQ 1st gear

  Kyllä niitä voimahylsyjä kannattaa käyttää. Tavallisissa on se huono puoli että tavallaan "räjähtävät" rikki ja yleensä kappaleet sitten lentelee silmiin, käsiin jne kun taas voimahylsyt on tehty kromimolybleenistä (CrMo) eli teräksestä niin eivät räjähdä kuten nuo "valetut" tavalliset

  Tosin kyllä itsekkin tulee joskus käytettyä pyssyn kanssa tavallisia kun on sellanen paikka tai pultit ei ole tiukassa
   

Kerro tästä muillekin!