Ketju ja kartaani 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja skotikka, 8.8.2008.

  1. skotikka

    skotikka 3rd gear

    NELJÄS KETJU&KARTAANI PÄRÄHTÄÄ JÄLLEEN KÄYNTIIN 16.08.2008 KLO 17.30 LIMINGANTULLIN PRISMAN PARKKIPAIKALLA. SEN JÄLKEEN OMAA REITTIÄ LINNANMAAN MARKETEILLE JOSTA SIT LÄHDETÄÄN LETKASSA 20.30 HAUKIPUTAALLE SAMANTTAAN. KAIKKI ON TERVETULLEITA LETKAAN JA PITÄMÄÄN HAUSKAA.
    T.vpj GSCRY

    lainasin suoraan tekstin garageryn sivuilta (nöyrimmät anteeksipyyntöni).. en halunnut ruveta säveltämään itte mitään kun en kuitenkaan kuulu mihinkään järjestävään porukkaan.. tava jenkkiautohörhöilijä vaan :oops:

    itte etsin tietoa ensimmäisenä täältä ja kun ei löytynyt niin aattelinpa et on muitakin, jotka haluaa suunnitella menojaan hieman etukäteen..
     
  2. Capri2000GT

    Capri2000GT 1st gear

  3. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Huomatkaa, että kokoontuminen on kaupan aukioloaikana.
     
  4. skotikka

    skotikka 3rd gear

    :eek: :oops: just.. niin varmaan pitäsi.
     
  5. Warjo

    Warjo 1st gear

    Noh, meneehän se 18.00 kiinni kuiten.. Tiedä taas miksi se piti suunnitella noin, toivottavasti ei kuse niinku viimevuonna (Kärppäpeli) Siel on taas suunnittelemas nää pari jotka ei jaksa kuunnella muiden ehdotuksia... Itte ei oo oikee päässy kokouksiin pitämään mekkalaa tost, noh, toivottavasti silti väkeä tulee paikalle ja eiköhän siitä hyvä ilta tule enihau, tulihan se viimevuonnaki :)
     
  6. skotikka

    skotikka 3rd gear

    milloin se perinteinen videon pätkä on jossain nähtävissä? 8)
     
  7. amalo

    amalo Gearhead

    Sorry, mulla ei ollut kameraa tällä kertaa mukana :cry: Mutta voin kyllä jeesata editoinnissa ja laittaa tänne nähtäville jos jollain on jotain materiaalia... itte en kyllä nähny yhtään videokameraa.
     
  8. amalo

    amalo Gearhead

    No nyt kuulin että videoa saattaisi jossain välissä ollakkin tulossa :)
     
  9. skotikka

    skotikka 3rd gear

    :) odotellaanpa innolla.. oma auto ei ollut ny tapahtumassa, mut velipoijan autoa ihan pyydettiin jollekin pätkälle vähän näyttään mallia. 8)
     
  10. skotikka

    skotikka 3rd gear

    :( ei oo kukaan joutanu filmiä työstään ?
     
  11. amalo

    amalo Gearhead

Kerro tästä muillekin!