keularemppa edessä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja jaketin, 10.9.2003.

  1. jaketin

    jaketin Gearhead

    olen monille sitä tuskaillut, että edessä on pienehkö työrupeama. pitäis vaihtaa kaikki nivelet ja puslat ,sekä levyt eteen (kaikki on jo hankittu). itselläni löytyy joitain torsion bar jousia (nos-osaa) siellä näyttäis olevan meikäläisen darttiin sopiviakin. mutta niissä taitaa olla pelkkiä oikean puoleisia "jousia", koska numero sarja perässä "r" kirjain. Onko niissä eroa vasemmanpuoleiseen jouseen???
     
  2. Käkö

    Käkö Gearhead

    On niissä ero...
    Löytyx sulta se kardaanilenxu vielä, alkaa olemaan Kiekun Valiant aika lähellä 13.99 aikaa :grin:
     
  3. jaketin

    jaketin Gearhead

    moi,

    kyllä se lenkki on vielä tallella, teikäläiselle varattu. onkos milloin tuo kerhon kokous, voisin tuoda sinne tai suunniteellaan jotain muuta. kyllä dartti teille asti kulkee...
     
  4. Käkö

    Käkö Gearhead

    No hyvä, kirmaa sil isolohkoDartilla meille ni saat väliajalla kahvia ja pullaa :grin:
     
  5. jaketin

    jaketin Gearhead

    milloin olet paikalla ? laita tarkempi osoite vaikka sähköpostiin :jarkkoojanen@webinfo.fi
     

Kerro tästä muillekin!