Kevään 2020 perutut tai siirtyneet tapahtumat (päivitys 24.6)

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Elky70, 12.3.2020.

 1. Marklin

  Marklin Gearhead

  Lisätään maininta, että myös toukokuinen Iso Länsi-Uusimaa Cruising on tältä vuodelta peruutettu.
   
 2. Bluestone

  Bluestone Gearhead

 3. xarper

  xarper Gearhead

 4. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Voipi elokuussa olla Pilvenmäellä pick-nickissä autoja ja porukkaa?:rolleyes: Ei ole tapahtumaväsymys päässyt harrastajaa vaivaamaan liikaa kesän aikana....
   
 5. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Emolahti Meeting 1.8.2020 @ Pyhäjärvi.
  Lisää Tapahtumat - osiossa.
   
 6. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Miten lie Powermeet ja Västeroos summermeet? Järjestetäänkö, kulkeeko laivat??:eek:
   
 7. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Mitenköhän toi Forssan tapahtuma elokuussa... ? Oiskohan toivoa että saadaan pidettyä... aika surkeelta näyttää :( Big wheels peruttiin myös ikävä kyllä, se on ollut mun mielestä kesän mukavampia tapahtumia.
   
 8. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Ruotsin erilainen koronapolitiikka saattaa pitää aika pitkään karanteeniin joutumisoption yllä. Viikonloppu Ruotsissa ja kaksi viikkoa mökille teljettynä. Ei se huono ole, jos on hyvä sää.
   
  Jori85 tykkää tästä.
 9. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Facebookista lainattua:

  "Tervehdys harrasteajoneuvo kansa. Smcf seuraa silmät ja korvat herkkänä korona tilannetta. Johtokunta kokoontuu 29.4.2020 ja mietimme ja päkäilemme asioita. Nyt kokoontumis ja tapahtuma rajoitteen on valtiovallalta annettu heinäkuun loppuun. Odotamme seuraavaa valtiovallan tiedotetta joka annetaan kesäkuun alussa mitä tuleman pitää. Mutta sanottakoon että olemme ns. valmiina lähtökuopissa pystyttämään PICK-NICK 2020 mikäli maamme hallitus ei toisin päätä. Eli pidetään sormet ristissä ja toivokaamme että saamme tapahtumamme pitää ja toivottaa kaikki tervetulleiksi Pilvenmäelle 2.8.2020 !!!
  Siihen asti ja sitä eteenpäin pidetään huolta toisistamme ja noudatetaan ohjeistuksia , turvallisia kilometrejä onhan kesä kynnyksellä❤️."
   
  impala67 tykkää tästä.
 10. impala67

  impala67 Gearhead

  Spontaanicruisingeja on alkanut tapahtumaan jopa niinkin ahkerasti että häthätää sorvasivat tuon kortteliralli sakottelun... treella ja vantaan takana ainakin on ajeltu ihan turhaan ja ilman lupia, eikä tullut kukaan häiritsemään päryyttelyä, kadutkin mukavan tyhjät takseista ja muista stressaajista
   
 11. Procharged Vette

  Procharged Vette 2nd gear

  Miten siellä Oulussa Perjantai-Cruising ? Onko elossa. Kun muut tapahtumat vähissä oli ajatus tulla käymään cruisingissa jos aurinko paistaa ja homma toimii.
   
 12. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Toistaseksi ei virallisesti järjestetä, perjantaina kävin pyörähtää niin ei siellä ketään ollutkaa ku yks kaveri polkupyörällä ja sitä en hoksannu että oli ollu ruisinkiin kokoontumassa kalustonsa vuoksi :rotfl: Ja tolleen niinku nyt 2 iltaa Trans Amilla ku kierrelty tässä Oulussa niin perjantaina tuli kaikkiaan 3-4 jenkkiä vastaan 2h aikana ja eilen 1 vai 2, joten on tämä Oulu niin perkeleen kuollu tän harrasteautoilun osalta kuin olla ja voi :odoops: Ja voispa edes sanoa että koronan takia normaalia hiljasempaa vaan ku ei näytä edes se vaikuttavan, tosiaan sen yhen kanssaharrastajan illassa kylillä näkee ku lähtee ajelee, ihan niinku ennnenki :poff:
   
 13. skide

  skide 3rd gear

  https://sites.google.com/site/veekasihimos/
  "V8-Summer Meet Himos 2020 -tapahtuma (11. – 14.6.2020) on peruttu viranomaispäätöksen vuoksi. HimosLomilta V8-2020 mökin varanneilla on mahdollisuus siirtää maksutta mökkivaraus vuodelle 2021.
  Koska monet ovat ilmoittaneet tänäkin vuonna lähtevänsä mökkeilemään Himokselle viikko ennen juhannusta, niin aikataulutamme vapaamuotoista viikonloppua mökkeilijöiden toiveesta."
   
 14. FURY BB

  FURY BB 3rd gear

 15. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Power Big Meet 2020 on peruttu, mutta Västerås Summermeet siirtyy elokuulle?
   
 16. Marklin

  Marklin Gearhead

  Linnacruising peruttu tältä vuodelta.
  Ensi vuonna sitten taas ...
   
 17. Jake

  Jake Gearhead

 18. arzi

  arzi Gearhead

  Nyt tulee yksi poikkeus: Kouvola Swap & Meet järjestetään!!! Saimme juuri viimeisetkin tarvittavat luvat, ja tapahtuman uusi ajankohta on lauantai 8.8.2020. Tervetuloa silloin Kouvolaan!
  https://www.facebook.com/kouvolaswapmeet
   

Kerro tästä muillekin!