Kevätkokous 2022

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar Finland Crew ry', aloittaja 440Mag, 23.3.2022.

 1. 440Mag

  440Mag Gearhead

  [​IMG]


  Yhdistyksen kevätkokous järjestetään 22.5 sunnuntaina Ullan Pakarissa Riihimäellä klo 14->. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, esityslista tulee nähtäville myöhemmin.

  Kokous aloitetaan ruokailulla (pizzabuffet), joka on kuluvan vuoden jäsenmaksun maksaneille ilmainen.
  Ilmoittaudu mukaan (Jäsenet) sähköpostilla 30.4 mennessä moparfinlandcrewry@gmail.com, että voimme tilata tarvittavan määrän ruokaa valmiiksi . Voit samalla toivoa myös käsiteltäviä asioita kokoukseen.

  Pidetään kokouksen yhteydessä/lopuksi n. klo 17 alkaen vapaamuotoinen meeting, sekä mahdollisesti pieni letka-ajelu johon kaikki ovat tervetulleita!
   
  Muokattu: 23.3.2022

Kerro tästä muillekin!