KEVÄTTÄ ILMASSA..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja sakkeus, 25.3.2005.

  1. sakkeus

    sakkeus 1st gear

    KEVÄT TULOSSA. MITEN ON SELVITTY TALVEN KYLMYYDESTÄ JA KOSTEUDESTA? JOKO ON KATTILAT SAATU LIIKENNE KUNTOON????
     
  2. jaketin

    jaketin Gearhead

    ois saatu, mutta kun on oltu kipeenä, niin hommat jääneet kesken, s-tana..
     
  3. Capri2000GT

    Capri2000GT 1st gear

    Tänään meni valiantti vakuutukseen ja eka kruisailut suoritettu :D
    Ei mennyt viime viikot tallissa hukkaan...
     
  4. 660

    660 1st gear

    taitaa mennä lähemmäs juhannusta kun pitää "töitäkin" tehdä
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kevät tulee ja jenkitkin lähtee viimein käyntiin... :odroll:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Saatana, kattilassa keitin riisiä tänään ja naama tais palaa tänään kun olin 5 tuntia esteratsastuskisoja kahtomassa. :oops:
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kauheella tohinalla tänään puuhastelin konehuoneessa, parikyt hummaa tuli lisää, käynti parani, bensankulutus väheni ja auto keveni 10kg. :webmaster:
    Vielä on kolme päivää pääsiäistä jäljellä, huomenna tarkoitus yltää uusiin saavutuksiin ja muutenkin laitella autoa nämä neljä päivää. Ihme ettei parempi puolisko ole vielä hermostunut tähän mun pääsiäisen toimintasuunnitelmaan.. :oops:

    - Pena
     
  8. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Joo-o, kevät tulee ja Tötsi seisoo kaverin hallin pihassa eikä ole varaa mennä edes kattomaan sitä... On se sitten niin kivaa olla taas köyhä opiskelija... Muutenhan kyllä ottasin auton ajoon heti. Tääl jämsässäkin on jo tiet sen verran sulia että kelpais kyl ajella.
     
  9. sakke

    sakke 1st gear

    kesä tulee liian nopeesti..

    joo pääsiäiseks piti saaha riviera liikkeelle,mut innostuin ja purin sisältä ja ulkoonta kaikki mitä löytyy ja tänää hiekkapuhalsin koko härvelin... ja mitä sieltä löytykään,reikä ja reikä ja reikä... no johokii jäi vähä peltiikii. mut ne ikkunan karmit,voi voi.. taitaa olla vapuks aika hiljasta sen buickin osilta. :cry: ainii jos lpr:n alueel on viisasta sähkärii ni apu kelpais..
     
  10. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Eip käy katteeksi ;)

    AmeCarShow kaluttu ja kyllä, kevät on täällä. Tallille käyp matka huomenna ja niputus saa uutta potkua :)
     
  11. ford 460

    ford 460 1st gear

    Ei tu mitään kyllä nyt mun hommista eli ei tuo voortti taida edes käydä tänäkään vuonna tai ehkä joskus loppu kesästä voi odotella että tulee romua TAAS KERRAN :mad:
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eka keikka tehty (ACS:ään) eli eiköhän tää kesäkausi tästä taas ala. Ja kun reissukin meni ihan mukavasti ongelmitta vaikka auto oli ekaa kertaa liikenteessä seitsemän vuoden seisonnan ja täyden tekniikkaswapin jälkeen niin mikäpäs tässä, tossa pyhien aikana ehti tulla cruisailua jo reilut 500 km :D
    Meinas kyllä mennä tarkalle, viimeisenä arkipäivänä ennen Pääsiäistä saatiin auto leimattua :rotfl:
    Kyseessä siis Bel Air '67.
     
  13. HEMI

    HEMI 1st gear

    Perskule kylätie alkas olla puhras ja just tossa hokasin että näkyy vielä viimekesan viimisen vetäsyn raidat asvaltissa 8)

    Perskule pakosarjan tiiviste, tulpat, oljyt, tulpanjohdot , suodattimet pitäs vaihtaa ja koriin pitäs ettiä tulppia ku oli näköjään osa lähteny kävelemään ei haluais oikein hiekkaa tonne koteloihin, ja sitten pitäs suorittaa toi kotelonsuojaus loppuun minkä alotin viime syksynä nii ja uudet takakumit pitäs hommata tietysti kans ja perkules viime syksyna ku pesin auton talviteloille niin lähtipä sitten pien pala kittiä pilarista eli vois maalata ton katon vaikka uusiks ja jos oikein innostuu ni voi olla että koko auto vaihtaa väriä ku on tollasia pieniä ruskeita pisteitä korissa.......mitä lie :lol:

    Eli kaikkee pientä olis.
     
  14. Tenox

    Tenox 1st gear

    Maanantaina tekohengitettiin vanha rouva talvisäilöstä käymään ja onhan sillä nyt jo sitten pariin otteeseen ruisattukin. Käyttövessa meni maalaamoon akuutin kukkimisen vuoksi ja on nyt sitten Plymouth ikään kuin se ainoa auto hetken aikaa.

    Täytyy sanoa, että on vakaampi, parempi ajaa ja ripeämpi, kuin mitä muistinkaan! Kylmäkäynnistyminen on hiukan ongelmallista, kun ei ole vielä hanskassa nuo kikat. (ryypytön Holley).

    Vaan hienoa ja leppoisaa on ajaa isolla autolla, jossa on iso moottori ja automaattiloora!
     
  15. KALE

    KALE Gearhead

    Pitkäkatto lahna tuli haettua toissaviikonloppuna talviuniltaan liikenteeseen 8) Että onkin ollut taas hauska ajella riisikuppien
    jälkeen. Hiekka liukasta paikoitellen kesärenkailla työstää menemään.
    Pientä laittoa vaatiipi vielä leimalle, hitsausta,kardaaniristikkon vaihto ja
    jarrujen ilmaus. Ei muita remontteja tiedossa vaan kovaa ajoa.
    Tampere kutsuu näyttelyllään ja sinne tullaan synttäreitä viettämään
    ja hienoja autoja katselemaan 8)
     

Kerro tästä muillekin!