kevytkuorma autot verolle??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja peedro2, 12.2.2012.

  1. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    tuo kyllä oli gaz kuorkkien takia. volgan mehujarrut ja takapyörän laakerit leikkaa kun lautaspyörä imee niiltä öljyn
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Nou hätä, kyllä me vielä tän Käteisen hallituksen aikana päästään ihan tohon Neuvostoliiton meininkiin, hiukka toisenlaisen aatteen kautta mut normi kansalaisille tilanne tulee olemaan pitkältikin sama.
     
  3. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    Meilla voidaan tehda tuo jenkkikuorkkien takia, jotta jenkki-jannejen hymy hyytyy, kuten eras tanne kirjoittanut varamsti pitaa tarkeana..
     
  4. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Ei nyt ihan marginaalinen sentään. Näkyy tuon muistion mukaan olleen reilu 32 000 kpl alle 5 tonnin kokonaispainoisia kuormureita rekisterissä vuonna 2009, eikä määrä ainakaan oo viime vuosina vähentynyt.
     
  5. MudMax

    MudMax Gearhead

    Miksi ne lähtisivät vastustamaan vinjettiä itse, kun nimenomaan SKAL on vaatinut vinjettien käyttöönottoa?
    Tosin en yhtään yllättyisi vaikka vastustaisivatkin nimenomaan pick-uppeja, koska muun itkemisen tuntien luultavasti kuvittelevat, että tavarankuljetukseen soveltuvan ajoneuvon omistaminen ilman liikennelupaa on poissa heidän kuljetuksistaan :rotfl: :rotfl:

    Muutenkin toi SKAL on syvältä ja poikittain, esim. kauhea itkeminen traktoreilla tehtävistä kuljetuksista, vaikka voisivathan hekin itse siirtyä niihin, jos se kerta on niiiiiiin edullista, että siitäkin pitää aina olla itkemässä :wc:
    Ei ole mahdollista, kun ei saa suosia kotimaisia yrityksiä.
    Eikä esim. kahden tonnin vero tunnu missään jatkuvassa jakeluajossa olevassa autossa, kun maksu tulee kaikille niin sen voi lisätä rahtihintoihin.
    Kokoomus yrittäjien asialla? :rotfl: Juu, suurteollisuuden ja suurkeinottelijoiden asialla :wc:
     
  6. persus

    persus 3rd gear

    voi vittu...kyl tääl on taa kaikki muu paskaa paitsi kusi :mad: :wc: :mad: :wc: :mad:
     
  7. lep-1

    lep-1 1st gear

    Ja kaikki muu menee päin vittua paitsi Haaviston kyrpä...
     
  8. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Vittu ihan turhaan suoritin koko C-kortin. Meni reilu 2 tonnia periaatteessa hukkaan, ja vielä sen Kevytliikenne-tahvanaisen takia joka hylkäsi eka inssin lempinimen antaman vihjeen mukaisella syyllä, ja tästä aiheutui useita satasia lisää kustannuksia. (Tai olihan siellä todellakin yksi pyöräilijä vajaan 200m päässä lähestymässä risteystä... :mad: )
    Pitänee käydä koeajamassa jotakin Scaniaa kunhan on koeajopäivä, jotta edes jotain hyötyä olisi...
     
  9. palontie

    palontie Double Gearhead

    Adressia argadianmäelle että me kaikki hankitaan viisumit ryssiin ja tankataan siellä ja vieläkin halvemmaksi tulee kuin tuo teidän verotus vaikka matkaa olisi rajalle 400kilsaa.
     
  10. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Tars varmaan kattoo onks greencard hakemus viel voimas...
     
  11. daimleri

    daimleri Gearhead

    toi reagointi traktoreilla tehtäviin kuljetuksiin on kyllä ihan aiheellinen

    kuljetusalan yrittäjät ostavat ihan itse omilla tai lainaamillaan rahoilla noita työkalujaan. maatalousyrittäjä saa "hieman" tukea, kuka mistäkin suunnasta noihin "investointeihin" ja niitä voidaan sitten myös työllistää oman "tilanhoidon" ulkopuolella. esim. turuntie/kehä I työmaalla oli noita maaseudulta tulleita traktoreita maansiirtokärryineen siirtelemässä massoja tuntihinnoilla joilla muilta saa esim. lapiomiehen. milläs siinä kilpailet :eek: ?


    kyllä se 2 tonnin maksu/auto on ihan "tuntuva" maksu ennenstäänkin heikosti kannattavalle alalle. totta se että kaikki me sitten aikanaan näitä korotettuja maksuja maksellaan, eri asia koska ja miten nopeasti noikin korotukset saadaan siirrettyä kuljetushintohin, saattaa siinä yx jos toinenkin heittää pyyhkeen kehään sitä ennen ..... :-?
     
  12. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    monien mielestä vallankäyttöä parhaimmillaan on se että saa joltakin itseään alempiarvoiseksi katsomaltaan otettua jonkin ilon aiheen pois. kateus on sitä kun saa evättyä jotain mitä itse ei ole pystynyt ahnehtimaan. tai kateellisena viisasteltua kun joltain muulta otetaan pois jotain sellaista mitä itsellä ei ole tai jota ei olisi kanttia omistaa.
     
  13. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Ilmoitus: Vaihdetaan Dodge Ram konetuliaseisiin.
     
  14. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    [​IMG] jokohan noi joutais
     
  15. MudMax

    MudMax Gearhead

    Ei traktoriin saa tukea ja usein traktoriurakoitsijoilla ei edes ole maataloutta itsellään, toki tuon suuruusluokan hankkeisiin sitten löytyy kaikki "kynnelle kykenevät".
    Eikä edes SKAL ole keksinyt noin älytöntä tekosyytä, vaikka heidänkin perusteet ovat selkeästi tekemällä tehtyjä ja väitteissä esitetyt "faktat" ovat osatotuuksia: http://www.skal.fi/?1839_m=1942&s=502
    Päättäjät eivät SKAL:lin höpinöitä aivan kokonaan nielleet, mutta tulihan niitä kaiken maailman ammattipätevyysvaatimuksia ja arvaappa kuka niillä koulutuksilla rahastaa?
    Itseppähän vaativat vinjetin käyttöönottoa: http://logy.logistiikkalehti.fi/uutiset ... 783&k=8462
     
  16. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onko luvat sarjatuliaseelle?Kannattaa tosiaan julkisesti mainostaa mitä aseita on ostamassa/hankkimassa.#¤%&?!täällä nykyään nuo aseiden luvallinenkin hankinta on tehty niin hankalaksi :mad:.On se helvetti kun joku 15v finninaama on saanut pakit tyttökaveriltaan ja ampuu muutaman ihmisen niin jo kaikkien aseet pistetään tarkkaan syyniin.Aivan sama kun kielletään tulitikut ja puukotkin, niilläkin on jokunenkin turmiolan tommi saanut pahaa jälkeä aikaan.

    Pojat kun on kasvaneet jo isoksi niin olisi täällä pari sarjatuli kuulariasetta,paljon maksat väliä?Jos olisi gm tuote niin voisin maksaa jopa välirahaa :rotfl: :rotfl:
     
  17. Stomp

    Stomp 1st gear

    Löpöllä voisin siirtyä ajelemaan vaikka ihan piruuttani.
     
  18. Gerball

    Gerball Gearhead

    Mites tuollaisen 07 Vanin saa rekattua linja-autoksi?
     
  19. Waxin

    Waxin 3rd gear

    Vani linja-autoksi?
    Täällä EUvostoliitossa sekin tehty miltei mahdottomaksi.Penkkejä tarpeeksi ja todistukset niistä ja kiinnityspisteistä.Poikkeuslupia monista asioista, tietty maksullisia päätöksiä vaikka kielteisiä olisivatkin
     
  20. mikki72

    mikki72 Gearhead

Kerro tästä muillekin!