Kia Ceed avainproblem

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja generalo, 13.9.2020.

 1. generalo

  generalo Gearhead

  Tämmöseen hommaan tuli sotkeennuttua olevinaan taitavana seppänä... Vaihdoin Kia Ceed vm. 2012 avaimeen (semmonen linkkarimallin avain) kuoret ja patterin, ja nyt ei auto käynnisty, eli vissiin ajonesto päällä. Startti kyllä pyörittää konetta normaalisti ja ovien lukot pelaa avaimen nappuloista kuten kuuluukin. Toisella avaimella käynnistyy onneksi.

  Pitääkö tuo avain jotenkin koodata uusiksi vai mikä meni päin persettä?
   
 2. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Jäikö ajoneston siru vanhoihin kuoriin?
   
  generalo tykkää tästä.
 3. generalo

  generalo Gearhead

  Ja nyt juutuupista löytyikin video, mistä näkyy että ajoneston siru on vielä siellä avaimen kuoressa jemmassa... Jäi vaihtamatta, luulin että se on siinä avaimen piirilevyssä... :oops:

  No otetaanpa uusiks.
   
 4. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Jos laiskottaa ni laitat sinitarralla sen vanhan avaimen kuoret virtalukon liki 20 sentin päähän max. Se lukee siitäkin sen ja lähtee käyntiin. Patteria ei tarvi kuin kauko-ohjainta varten.
   
  cdv70 tykkää tästä.
 5. kuutio

  kuutio Gearhead

  faija aikanaan katkas micran avaimen kuskin oven lukkoon. Kävi viksuna teettämässä uuden perusavaimen. Vähä ihmettelin kyllä avainsuutariakin ettei se puhunu sirusta mitään. Liimasin (plus rautalankaa, tietty) vanhan katkenneen avaimen pään uuteen avaimeen niin toimi ajonestokin ja sai ajettua leiman loppuun
   
 6. Hukka86

  Hukka86 2nd gear

  Tota lukijan liitin häikkää on myös joissain vag vehkeissä esim 90luvun a4 audeissa
   
 7. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  ”Ja kun muistelen niin Meganessakin esiintyi muutaman kerran samanlaisia oireita.
  Ai niin sehän on sukua Primeralle joka on = Laguna.”

  Off topicina nissan meni vituiksi -02 paikkeilla kun rellun kanssa yhteistyö alkoi. Koriseppä ihmetteli merkkiliikkeessä pimperan lukkoja kun olivat talvella aina jäässä ja jono asiakkaiden autoja pihalla remmeillä ovet kiinni. Syy selvisi: lukoissa luki renault. Lagunoita joissain vaiheeessa kiellettiin ottamasta vaihdossa meillä liikkeeseen myyntiin kun kukaan ei niitä halunnut ostaa.
   

Kerro tästä muillekin!