kierretappisarja

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja keimo, 22.3.2007.

 1. Mikkis

  Mikkis Gearhead

 2. Degenerated

  Degenerated Gearhead

 3. cdi

  cdi Gearhead

  Mä en ostais,en edes vilkaissut kun osoitteesta jo näkee ikh. Yhden sarjan olen ostanut kun sai yhden tapin hinnalla koko sarjan oli siinä pakaktin. Käyttö jää viottuneiden kierteiden korjaukseen. Ostaa 3 tapin laatusarjan jotain vanhaa merkkiä silloin kun tarvii ei tarvi pettyä.
   
 4. xarper

  xarper Gearhead

  Itellä on natsisiwan sarja ja sillä on tullu tehtyä aika monta kierrettä lohkoon uusiks yms, ja akkukoneella vetäny ne enkä käsipelissä eikä vieläkään mitään vikaa terissä. Ei varmaan paria kymppiä enempää maksanut edes. Hyvä satsi kaikinpuolin.
   
 5. jorkkeri72

  jorkkeri72 3rd gear

  periaatteesta en oikeen koskaan osta mitään uutta kun ne on täyttä paskaa!
  kirppareilta ja rompetoreilta yleensä ostan vanhoja,joskus löytyy ihan käyttämättömiäkin.
  aika kattavat sarjat työkaluja(siis oikeita työkaluja) on tullut kerättyä!
  niin tuumasia kuin millisiä!
   
 6. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  En tiijjä IKL:n setistä mutta ite ostin pilkan tuumasen sarjan muutama vuosi sitten. Tuntuu että mikään ei ole just oikeeta kokoo, jos ottaa hyllystä uuten mutterin ja kokkeilee kierretapilla niin nahkeeta on ja saattaa lastuakin irrota. Ei ole juuri käytössä ollut. Eurolla saa markan tavaran, tiedän. Ostan paremman kunhan olen vaurastunut ja luonut huomattavan uran. :)
   
 7. urho3

  urho3 Gearhead

  Ainakin dormerin tapit on hyviä ollut ja suht edullisia.
   
 8. VooDoo

  VooDoo 3rd gear

  Dormer onkin ammattikamaa ja yks tappi voi maksaa kiinalaisen sarjan verran. Mutta syntyy kierre.

  Ruko ollu ihan hyvä semmonen "välimalli" itelle. Jos tarvin laatua niin ostan dormer ja jos putsaan tai teen yhen tai kaksi kierrettä niin ruko.
   
 9. cdi

  cdi Gearhead

  Ääni tälle. Ja kolmen sarja kokoa päälle niin onnistuu kaikista varmemmin. Käytettyjä kyllä kanattaa metsästää silloin kun keskittää ammattitavaraan ei mene raha hukkaan.

  Kyllä ne vupen ruuvit on pintakäsitelty kierteytyksen jälkeen ei se tapinvika ole kun lastu lähtee.
   
 10. urho3

  urho3 Gearhead

  Pirun hyvin kyllä menee kerralla konekierretappi dormerina.
   
 11. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  ^^Juu mutta kun niitä tappeja kiertää vaikka vanhaan kierteeseen niin tuntuu että ei sovi. Joskus menee helposti, useimmiten ei. Oletko käyttänyt pilikan settiä?
   
 12. Seppä Leonardo

  Seppä Leonardo 3rd gear

  SECOTOOLS,löytyy metallin työstöön kaikenlaista
   
 13. 6PPC

  6PPC Gearhead

  Itsellä ollut siniseen peltilaatikkoon pakattu UNC/UNF kierretappi/pakkasarja. ainakin 1 pakka on haljennut ja 1 tappi katkennut käsivääntimillä. Sorvissa en uskalla alkaa kokeilemaan
   
 14. spede

  spede Gearhead

  Kannattaa etsiä vaikka Aliexpressistä. Maksaa pienenosan siitä mitä täällä. Ja saa laatu tavaraa.
   
 15. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Häpeillen tunnustan joskus ostaneeni Nippelit Tepolta muun roinan ohessa tuumakkaan unc/unf kierresatsin. Maksoi ykköskymppejä.
  On tullu putsailtua ja tehty ihan uuttakin kierrettä. Laaduton laatutyökalusarja. Ei enää ole myynnissä, vaan korvattu kalliimmalla.
  Mulle on riittänyt mainiosti.:)
   
 16. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Millainen työkalujen laatu on owim valmistajalla?

  Ilmeisesti saksalainen.
   
 17. stana

  stana 3rd gear

  Minä olen ostanut yksitellen tarpeen mukaan merkkituotteena. Noissakin on pieniä mittaheittoja, mut toleranssit ne on noissakin. Kaupan mutterit ja ruuvit heittää kyllä taas enemmänkin. Töissäkin tulee joka päivä erilaisia kierteitä tehtyä..
   
 18. cdi

  cdi Gearhead

 19. cdi

  cdi Gearhead

  Mä teen aina sorvissa jos muuten mahdollista. Takapylkällä saa lähtemään kummatkin suoraan helposti. Käsin kierrän alkuun ja kyllä sen tuntee meneekö niin helposti että uskaltaa konella nopeuttaa.
   
  lpr tykkää tästä.
 20. CevyAntti

  CevyAntti 1st gear

  Dormereille ääni täälläkin. Metrisessä hinta sen kummempi ku Mätänetin rukoissakaan. Tuuma tavara ehkä tyyriimpää. Samalla tullu ostettua poratkin kyseiseen tappiin sopiva. Niin ei ole tarvinnu pohtia kestääkö koneella väännellä kierteitä. Vanhojen jenkojen putsailuun käyttäny sitten väännintä, jostakin ihmeen syystä.
  Yks perspäästönen M6 tappi ollu kerran seassa. Ja kerran myyjä yritti kaupata samaa poraa unf tapille ku ensin katteli mikä menee unc lle. Sattuuhan näitä.
   

Kerro tästä muillekin!