Kierroslukumittari ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Mr_MilleR, 13.8.2007.

  1. Mr_MilleR

    Mr_MilleR Gearhead

    Asentelin Chevelleen Autogagen kierroslukumittarin. Mittari toimii muuten aivan normaalisti, mutta pienillä kierroksilla neula hyppii satunnaisesti, nopeasti n. 1000 - 2000 kierrosta ylöspäin palaten takaisin oikeaan kierroslukuun. Mittari on kytketty Hei-jakajaan. Liitin on tiukka, myös maadotus on ok. Missähän voisi olla vika?
     
  2. busse

    busse Gearhead

    veikkaisin alipaine vuotoa jos kierrokset kerran seilaa eikä kaasun panalluksen jälkeen kierrokset palaudu normaalisti vaan seilaa.
     
  3. Mr_MilleR

    Mr_MilleR Gearhead

    Kierrokset ei seilaa. Kone käy tasaisesti, ainoastaan mittarin neula hyppii nopeasti ja terävästi ylös palaten takaisin oikeaan arvoon.
     
  4. overlap

    overlap 1st gear

    Huomasin muuten Autogagen-kiekkamittarissa samaa ongelmaa HEI-jakajan yhteydessä. :(
     
  5. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Mä huomasin Autogaugen mittarilla tommosta Delco Romun Kärellisellä jakajalla heti ku vaihdoin Käreettomän niin rupes pellaan..
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi taitaa olla pikeminkin autokaken ominaisuus kuin ongelma, ainakin niin monella on esiintynyt vastaavia ilmiöitä nimenomaan kaken kanssa :poff:
    Halpa mikä halpa :odroll:
     
  7. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    mistä on + otettu. Joskus nähny sellaisia, että joltain puhaltimen moottorin liittimestä otettu virta ja mittari hyppii miten sattuu... Meillä kyllä kaket on pelittänyt hyvin..
     
  8. Mr_MilleR

    Mr_MilleR Gearhead

    Plussa on mittarille otettu suoraan sulakerasialta liittimestä. Sen ei luulisi kyllä pätkivän, mutta täytyy varmistaa vielä sekin. Seuraavaksi ajattelin kokeilla signaalijohdoksi jotain maadoitettavalla metallivaipalla suojattua johtoa. Sen jälkeen ei ainankaan pitäisi konehuoneen puolella minkään "häiriöpulssin" päästä johtoon.
     

Kerro tästä muillekin!