Kiertovesipumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja max, 24.6.2011.

  1. max

    max Double Gearhead

    Muualla tällä foorumilla oli juttua sähköisistä vesipumpuista ja mielenkiintoa herätti Boschin malli 101299,12 V,tuotto 750 L/H.

    Hinta oli kohdallaan 38€,kun taas Graig Davies pumput,jotka näemmä ovat alunperinkin tarkoitettu autokäyttöön huomattavasti hinnakkaampia.

    Riittäisikö tälläinen Boschin vempele vesipumpuksi,kun 400 sbc:n edessä on Griffinin suurin mahdollinen syylari sekä iso sähköflekti jonka tunneli kattaa koko jäähdyttäjän pinta-alan?

    Kokemuksia tästä? Lisäksi Hauskaa Juhannusta!!!!
     
  2. jylppy

    jylppy Gearhead

    Siinähän on 19 mm lähdöt letkuille, Daviesin Craigin pumpuissa 38 mm. DG:n
    pumppu lykkää minuutissa 115l soosia läpi, bosch 12,5.
    Ite en kyllä lähtis asentamaan muuta ku lämppärinkennolle tuota. :oops:
     
  3. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Kannattaa kuitenkin vertailla vastaavaa versiota, eli davies ebp15 pumppua joka myös 19mm liittimillä ja tuotoltaan 15litraa minuutissa.
    hups hieman vanhaan viestiin tuli vastattua.

    No vastataan tuohon uudempaankin, eli totta kai ahdistaa kuten jokainen mutka letkussa tai oikeastaan suorakin pala. Sen verran vähän ettei sillä kyllä ole juurikaan merkitystä.
     
    Muokattu: 9.10.2018

Kerro tästä muillekin!