Kiikalan kisat Burnout Party 25.8.2007..

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja lojo80, 17.7.2007.

 1. vw 65

  vw 65 1st gear

  A-luokan 50%

  vastaa:
  Sovimme järjestäjien kanssa ettei meille tarvitse tulla sanomaan koska on lähdöt, vaan seuraamme itse koska A-ryhmä kokoontuu. Koska Toiselle 50% ei käyty sanomassa OLLENKAAN, seurasimme B-ryhmää ja "kiilasimme" heidän eteensä.
  Selvennykseksi miksi olimme D-ryhmän teamin vieressä johtuu siitä, että meillä oli yhteiset huoltokamat heidän kanssaan. Puhe oli siis järkkäreiden kanssa, että jos ME ei keritä lineup:iin niin vika on omamme (he saivat siis "unohtaa" meidät kokonaan), muttei tämä silti selitä miksei toista kuplaa käyty käskemässä lineup:iin.
  Toivottavasti samanlaisessa tilanteessa ensi vuonna luokat yhdistetään, koska maksoinhan osallistumismaksun, en suinkaan siitä että pääsen testaamaan autoani vaan siitä, että pääsen ajamaan KILPAA.
  No turha itkee, kun paska on jo housussa :)
   
 2. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Re: Niistä palkinnoista...

  Eiköhän mustang-luokan huono "huolto" johtunut myös siitä että samana viikonloppuna ajettiin mustangi&friikkikerhojen ratapäivät ynnä varttimailimittelöt. Enempi kyllä ihmetyttää että miksei kylmästi mustang-luokkaa voisi järjestää omilla ratapäivillä, johon ainoastaan kerhon johto osaa paremmin vastata.
   
 3. sbc302

  sbc302 3rd gear

Kerro tästä muillekin!