Kiikalan kisat Burnout Party 25.8.2007..

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja lojo80, 17.7.2007.

 1. Flamer

  Flamer 1st gear

 2. VesaR

  VesaR 1st gear

 3. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Reaktion mukaan ne rakettaiautot rankataan eliminaattoriin tai ainakin viimevuonna oli näin. Ei päästy tällä kertaa kuin yleisöksi kattelemaan kun mopoja ja haisuleita ja transportteja meni radalla edestakaisin :rotfl: .

  Eikös noita rätkiä ja streetman autoja vois ajattaa kisan jälkeen?? Eli kisaluokat ajais kaikki "alta" pois jne??
   
 4. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mielenkiintoinen ehdotus. Pääsis aikasemmin ryy...pakkaamaan! Mitenhän ajanotto moiseen taipuis, miten palkintojen jaot jne. sitten hoituis?
   
 5. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Ajanotto, meinaatko kaavion tekoa? no siinä välissä vois ajattaa muutaman tms. Ja palkinnot vois jakaa siinä välissä kun vpk käy kahv eiku keikalla :odroll: .

  Rahaahan noi steetmanit tietenkin tuo, mutta esmes kun hylsyyn millä meinattiin tulla tuli mystinen öljyvuoto lootaan ja kun soitettiin järjestäjille että pääseekö ajamaan rakettia jos ilmoittaudutaan puhelimella ja tullaan viimetipassa, niin sanottiin että turha tulla enää kun autoja on niin paljon?? Ilmeisesti siis sen takia ei olisi päässyt mukaan kun streetmaneja oli niin paljon??
   
 6. mopster

  mopster Gearhead

  Sanoppas Esalle että vika löyty videolta. Kuskin puolen etujarru ei pidä. Pelkurin puolen etupyörä pysyy paikoillaan, mutta tuolla kuskin puolella pyörä lähtee rullaamaan ja auto kampee poikittain. Vois olla aika laittaa ne 9 tuumaset rummut vaihtoon :rotfl:

  Asiasta toiseen; kun ajaminen alotettiin streetmanilla ja ne kävi varmaan ainakin kaks rundia ajamassa ennen kisaluokkia, niin meinas käydä jo hiiltymään että nyt ei puutu kun sade niin ei pääse kohta ajamaan ollenkaan. Ekan vedon jälkeen huomas mistä on kyse, pitoo ei ollu vielä nimeksikään vaikka streetman oli ruopinut jo ainakin tunnin kumia rataan. Kyllähän se pito siitä sitten päivän mittaan parani ja minäkin sain päivän parhaan ajan viimisessä lähdössä.
   
 7. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Vasemman ja oikeen radan ero ainakin mun mielestä vaan oli ihan tolkuton, ainakin pudotuskisan ekalle rundille asti. Tällä kertaa ei merkattu kumpaa rataa käytti, mutta näin pitäis mun mielestä tehdä, että kummallekin radalle saatais suunnilleen saman verran gumesta. Nyt tahto olla niin, että kun tilanne selvis, pyrki nopeimmat vehkeet oikeelle radalle ajamaan, jolloin se parani entisestään.
   
 8. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Etteivät vaan ois nää valittajat ja luokista poisjääjät niitä maankuuluja ja kaikkialla häpeällisiä "saivartelevia ämmiä" :eek:

  Etkös sinäkin arvon Vipottaja ajanut ton Löijyn paikalle ja takaisin, kisaten välillä ilman pillityksiä tai muuta valittamista, vaikka Wellamon katsastetulle "Street-kilpurille" putositkin. Eikös oikea katuauto ole sellainen, joka läpäisee katuautokisan kisakatsastuksen, jonka yhtenä perusteena on mm. voimassa oleva vuosileima. Sitäpaitsi ei niitä vanhoja arvoautoja tarvitse kenenkään pilkkoa, sillä valmiita kilpureita on myytävänä tälläkin palstalla kyllästymiseenkin saakka, kun kellekään ne eivät kelpaa.

  Ääh :cry: taas tää meni samaksi vuodatukseksi kun Suomalainen "kaikki mulle ja heti" lökäpöksykansa vaatii ja odottaa voittavansa heti kun radalle ilmaantuukin, kun kerran Esson baarissakin on tullut kaikille kehuttua. Hameita päälle kaikille valittajille ja lopuille neuvoksi ettei ilman yrittämistä voi voittaa eikä onnistua :poff:
   
 9. VesaR

  VesaR 1st gear

  Minä ajoin Streetmanissa sen takia kun edellisenä vuonna ET Brackettia kokeillessani kaveri joka ajoi Streemanissa ehti päivän aikana vetämään 2-3 vetoa enemmän niin siitä "viisastuneena" päätin ajaa tänä vuonna Streetmanissa enkä koittaa ET Brackettia tai Dtä (siis että olisiko auto mennyt läpi kisakatsastuksesta/säännöistä)...no lopputulos oli tosiaa päinvastainen eli Streetmanin ajattaminen loppui kuin seinään just kun aurinko ja pito alkoi orastamaan :rotfl:

  Täytyypä ensivuonna heittää nopalla eikä järkeillä mihin luokkaan sitä yrittäisi :lol:
   
 10. mirage

  mirage 3rd gear

  Olin kiikalassa ja huomasin pari juttuu, jotka vois tehdä toisin. Harrasteajoneuvoille ois pitäny olla eri parkki, nyt oli todella upeita autoja kaikkien kikottimien kanssa sikin sokin. Ja voisko lapset ottaa jotenkin huomioon, edes jakaa tai myyrä korvatulppia? Iteltä oli päässy oho loppuu ja lapsille ois pitäny sellaset saada..
   
 11. sbc302

  sbc302 3rd gear

  Itse tuon Jarmon auton rekisteriotteen tarkastaneena voisin todeta että kyllä siellä 2007 leima oli...
   
 12. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Joo, eikä mulla ole mitään tota putoamista vastaan, en kuitenkaan duunimatkalla sille putoa. :rotfl: Eikä Luigikaan varmaan tota sillä tarkottanut, vaan tietänee varsin hyvin itsekin missä asemassa heput ovat; kun mennään tarpeeks hardcoreks ton suorituskyvyn suhteen alkaa vehkeet olla karuja ja kompromissivapaita, mut jos ne on sääntöjen mukasia, niin eihän siinä mitään valittamista ole. Yllättävän pitkälle päästiin, ennenkuin se ohi meni. :rotfl:
   
 13. latari

  latari Gearhead

  Kiitokset mopoilijalle hienoista kuvista.Hyvät oli kisat. Tuli tossa räketti luokassa uran eka voitto!
  SPET 1620
   
 14. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Kyllä minä sen tiedän, älä huoli :soosoo:

  Mä en nimittäin valita, itke enkä oo kiinnostunut millasella autolla kukin ajaa, ainoastaan arvostelen näitä ikuisia itkupillejä, jotka eivät mahdu samalle viivalle vaikkapa just Jarmon kanssa.
   
 15. dd64

  dd64 3rd gear

  Hyvät oli kisat. Oltiin vissiin ainoat c-ryhmässä jotka tuli trailerilla paikalle ja samalla hitaimmat? Noista tuloksista ei näy viimestä hävittyä pudotusajo aikaa, joka oli ainakin mulla päivän paras. 12,904/171,84. Jäi kaivelemaan jotta paransiko Volvo viimesellä. Viimesen lajittelun jälkeen ero tais olla satkun luokkaa Volvolle. Kovempaa piti kyllä päästä mutta kun ei niin ei. Positiivisena asiana että aika parani joka vedolla.
  Ja se että tultiin trailerilla juontaa just siihen, että se ei kummosta vaadi että kotimatka jää tekemättä. Sit v.....aa liftata 180 kilometriä hakemaan hinuria. Varsinkin kun mukana on vaimo, tyttö 7v. ja poika 9kk. ja kotona odottaa kaks koiraa koivet ristissä. (niille oli kyllä pissitys järkätty). Vuosi sitten ajettiin kyllä Porvoosta Hyvinkään kisoihin tyttären kanssa. Rykästiin pari 12.8:sia ja ajettiin kotiin. Voin sanoa että se oli mun harrastaja uran kohokohta jota vieläkin muistelen ja hehkutan. Eiköhän tärkeintä ole että kumi palaa ja veekasi rääkyy ja viivaa piirtyy...
   
 16. Käkö

  Käkö Gearhead

  Meillekkin alkoi trailerikyyti maistumaan kun muutama vuosi takaperin nilkutettiin hyvinkään kisoista himaan, alamäessä meinas vauhti karata jo 50iin, melkein...
  Eihän me siitä vielä uskottu et traileri olis kiva, vaasassa kun meni kax työntötankoo kieroksi niin sen kisan jälkeen mä luulen et me alettiin kulkee trailerin kans :rotfl:

  Ja kyllähän noi kiikalan juhlakisat oli hienot, järjestysmiehet vaan yritti kaikkensa et kansa ei viihtyis :eek:
  Eipä annettu moisen häiritä vaan pidettiin hauskaa ja katottiin kisoja, tosin Löijyn etujarrut piti nähdä aamulla, on ne hienot... :rotfl:
  Iso Kiitos järjestävälle kerholle, 20 vuotta sitten itsekkin ajoin ko.tapahtumassa ja nyt juhlavuotena katsomossa ja varikolla, hieno päivä oli!
   
 17. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Volvo parantaa aina, niinkuin sika juoksuaan. :rotfl:
  Pudotusajossa 12.784/173,83 camaroa vastaan mutta ei aivan riittänyt jatkoon. Hauskaa oli ja ens vuonna jälleen uudestaan.
   
 18. sbc350

  sbc350 Gearhead

  kuvia on saatavilla 8)
   
 19. smuige

  smuige Gearhead

  yks hyvä keino katuautokisoja varten ois järkätä kisaan osallistuville autoille joku 20-30km kruisinkilenkki ennen kisoja, näin on jenkeissäkin tehty. Kyllä senmittainen lenkki suomen maantiellä karsii jo aika hyvin puhtaat katuautot joukosta. Tämä ei myöskään estäisi trailerilla paikalle saapumisen välimatkan ym. takia.
   
 20. martti-66

  martti-66 3rd gear

  tuli käytyä ajamalla Sipoosta ja rykästyä elämän ekat varttimailit,
  pirun mukavat fiilikset jäi.aikakin ihan kohtuullinen kotitekosella
  pikkulohko dartilla 13,418/166.lähen kyllä toistekki ajamaan.
  Mopoilijalle SUURKIITOKSET erittäin hienoista kuvista ja muillekkin
  kuvia laittaneille.
   

Kerro tästä muillekin!