Kiina ilmiö iski

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jukka63, 22.4.2008.

 1. jukka63

  jukka63 1st gear

  Tulipa ostettua US-Partsista letukan th-700 askiin ns. tv vaijeri.Tarvikeosa tietenkin,paketissa kuitenkin aikaisemmin tunnettu laadukas nimi.No,vaijeri saatiin vaihdettua ja säädön hetki.Paskassa oli niin paljon väljää,ettei hammastus pitänyt,kun vaaditiin muutaman kilon voima. Hammastettu osa tuli sukkana läpi lukitsija tsydeemin.Kyllä vitutti,tunti toitä turhaan,50€ hukkaan(ei kuittia tallessa,ostettu jo kuukausi sitten)Nyt sitten ajellaan vanhalla vaijerilla,jota epäiltiin vaihtamis ongelmien aiheuttajaksi.Itse asiassa ok, tutkimusten jälkeen.Ei kanita,kestää vetoa.Tarvikevaijerin pakkausta tarkemmin tutkiessa löytyi Made in China,eikä normaali Made in Meksiko_Opetus oli,vitutus vähentyy jos ostaa orkkis vaijerin tai tarvike meksikolaisen :rotfl:
   
 2. Tahavo

  Tahavo 1st gear

  Minäkin vaihdoin varmuuden vuoksi kardaanin ristinivelet. Vaihto ei tuonut mitään helpotusta ajoittaiseen jyrinään mutta nyt on kiinalaiset nivelet made in usa:n tilalla :-?
   
 3. ripo

  ripo 1st gear

  Miulle kävi ton vaijerin kans suunnilleen samalla tavalla (50€ hukkaan kuitti hävitetty jne.) ja aivan totta kyllä vituttaa, no alkoholi lieventää vitutusta joten kysymys kuuluu: mistähän vois saada ostaa tommosen orkkismallisen tv vaijerin toimivana versiona?
   
 4. PauliP

  PauliP 1st gear

  Onhan se nyt varmaankin selvää, että sen räikkälukon kuuluu antaa periksi kun kaasun painaa pohjaan jos säätö on liian tiukassa. Eli vaijerin säädön kuuluu säätyä automaattisesti perustiukkuuteen kun kaasun painaa pohjaan?

  Outoa olisi, jos vaihteiston kaasuaasentovaijeri jäisi kantamaan siten, että kaasua ei pääse painamaan täysin pohjaan.

  Jos kyseessä on tuotteen suunnitteluvika, ei tarvitse kuittia eikä voimassa olevaa takuuta uuden ja toimivan tilalle saamiseen. Valmistaja vastaa suunitteluvirheestä, ei maahantuoja. Jotenkin näin määrittelee kuluttajansuoja muistaakseni.
   
 5. ripo

  ripo 1st gear

  Niinhän sen kuuluis tehdä, mutta kun tuo ei siedä vetää vaijeria ulos kuin noin sentin ilman että räikkä antaa periksi. Joo kyllä tohon varmaan uuden saa tilalle, vaan mistäpä löytyis se toimiva
   
 6. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

  Kun tietäis mikä on se tv-vaijeri (mulla telkkarissa tavallinen antenninjohto :oops: )...
  Olen vaan yhdestä purettavasta vehkeestä irroittanyt th700 -askin, joten voi olla sekin vaijeri tallessa jos hyvä tuuri käy... Ja tietäis millasta vaijeria etsii...
   
 7. ripo

  ripo 1st gear

  Se on se vaijeri joka menee kaasuvivustolta laatikolle apumiehen puolelle, tulee yhdellä pultilla laatikon kuoreen kiinni. Ehjä käytetty vaijeri kyllä kiinnostais jos sattuu löytymään.
   
 8. jukka63

  jukka63 1st gear

   
 9. ripo

  ripo 1st gear

  Kävinpä joutessaan kaupassa vaihtamassa ton vaijerin ja kokeilin tuon lukituksen pitävyyttä jo tiskillä, ja tuntushan tuo pitävän paremmin kuin edellinen eli saattaa jopa toimia vaikka saman valmistajan tuote olikin. Eli on siellä toimiviakin seassa kannattaa vaan kokeilla tota säädön toimivuutta jo kaupan tiskillä niin säästyy turhilta vaihto reissuilta.
   
 10. ripo

  ripo 1st gear

  No joo kestihän se pari kertaa vetää vaijerin ulos mut sitten petti lukitus tuostakin, pitänee hakee uus tilalle, montahan kertaa ton saa vaihtaa et sattuu toimiva kohdalle.
   
 11. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  Miten nuo nyt voi olla tollasia.. :eek:
   
 12. ripo

  ripo 1st gear

  Näköjään voi, edelleen kelpais vinkit mistä tommosen vaijerin vois ostaa toimivana versiona, kun osakauppa nosti kädet pystyyn.
   
 13. Turnn

  Turnn Gearhead

  Rockautossa oli shifterin vaijeria alkuperääsenä tai kiinalaisena.Ostin sen halvemman :lol: .Hyvinhän sekin on tässä tapauksessa hommansa hoitanut.
   
 14. PauliP

  PauliP 1st gear

  Koskisen Karilta Hartolasta (Kauno Koskinen Oy). Olen niitä useita ostanut, eikä ikinä mitään ongelmaa. Mutta jos vaieri "pohjaa" niin silloin se antaa aina periksi niinkuin pitääkin.
   

Kerro tästä muillekin!