Kiinan startti X-Racer

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mopo-ukko, 23.5.2015.

  1. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Kesti noin 50 starttausta ja sitten loppui veto.Irrallaan kyllä pyörii terhakasti,mutta paikoillaan ei jaksa lyödä solkkua tarpeeksi pitkälle että starttaisi.Kokeilin simmata hammasväliä isommaksi,mutta ei auta sekään,onko muilla ollut vastaavia ongelmia ko. startin kanssa?
     
  2. Pölyttäjä

    Pölyttäjä Gearhead

  3. kippis

    kippis Gearhead

    kysy vaan kuinka paljon.
    tossa yks keskustelu, viewtopic.php?f=10&t=248237
    ja on niitä muitakin jossa mäkin annoin mielipiteeni tosta per*eleestä.
     
  4. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    X-racer startteja oon laittanu ainakin kymmeneen koneeseen, ja niistä muutama on ollut jopa käytettyjä. Yllättävänkin tehokkaasti tuollanen pyörittää jopa korkeepuristeista etanolikonetta, olipa sitten pakkanen tai helle.
    Ensimmäinen viallinen sattui kohdalle viime kesänä kun uudekseltaan sai naksutella jonkin aikaa ennenkuin alkoi ollenkaan starttaamaan, ja tämä ilmeni erityisesti lämpimänä.
    Takuu toimi mallikkaasti ja Us-Parts vaihtoi startin uuteen ja sen jälkeen on pelannut.

    Noihan on halpoja startteja joten se hinta/laatu suhde on mielestäni ihan kohdallaan. Enemmän vielä harmittaa jos se monta kertaa kalliimpikin alkaa temppuilemaan, niitäkin tapauksia kun taitaa jonkun verran olla.
     
  5. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    valitettavasti suunta ollut pitkään yhtä kilpailuttamista ja halvan perässä juoksemista ,eihän kohta laatua saa edes rahalla,kun kaikki valmistajat on totutettu siihen,että kaikenlaista paskaa voi myydä ,kun hinta vaan on halpa,riittää kun pelaa etes jotenki klo,12 puoleenpäivään.

    Itse en ole yhtään kunnollista laturia tahi starttia vielä onnistunu löytämään ,joka olisi toiminut edes 1 vuotta,jos on vaan lukenut china.

    Pisteenä i päälle , kohta kaikissa lukee Kiina halusi tai ei.
     
  6. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    South West Tradesta tuon ostin,siellä oli X-Raceria kahden hintaista Chevyn pikkulohkoon,tuo on se halvempi pikkustartti.Taisi myyjäkin kysäistä että laitetaanko halpa vai toimiva,piti sitten köyhyyttään ostaa halpa.
     
  7. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Kyllä sen halvankin pitää toimia, tai ainakin kuluttajasuojan jos heti hajoaa heikkouttaan.
     
  8. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Pitää viedä startti takaisin ja yrittää vaihtaa väliä maksamalla se parempaan starttiin,ei tuo hinurikyyti oikein innosta pitemmän päälle.
     

Kerro tästä muillekin!