Kiinnikkeitä Caminon lavalle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja maddis, 8.4.2016.

  1. maddis

    maddis Gearhead

    Vaikka tuo onkin enemmän 'show' kuin 'go' auto niin aattelin jotain tuolla lavalla kuitenkin kuljetella.

    Myyjä kehui saaneensa sakot työpickapilla ihan vaan lavalla olleella irrallisesta lapiosta, niin aattelin, että jos tekis jotain kiinnikkeitä tuonne lavalle.

    Alkuperäinen tarkoitus oli tehdä lavan pohjaan reikä kulmiin ja siitä vetää taittuva koukku tms. pultilla läpi ja väliin isot koriprikat ettei tule mutteri läpi niin helposti. Sitten muistin, että edessähän lavan pohja on 'ohjaamossa' joten jos tuohon reiän tekee niin odotettavissa jossain vaiheessa vesivahinko, vaikka kuinka koettaa tiivistää.

    Mimmoisia kiinnikkeitä muut on tehneet vai onko kukaan Caminolla mitään kuljetellut lavalla?

    Koska allekirjoitusta ei ole niin sanotaan, että kyse on -79 Caminosta. Vanhemmissahan tuota ongelmaa ei tainnut olla.
     
  2. Hai

    Hai Double Gearhead

    Mites olis kuormansidontakiskot, joita käytetään kuorma-autojen seinillä. Varsinkin jakoautoissa.
     
  3. maddis

    maddis Gearhead

    Nekin pitäs saada kiinni jotenkin. Kyljissä on kotelorakenne jonka sisälle ei helposti pääse joten läpipultilla ei saa. Tietysti jos hitsaa pultit siihen kylkeen joihin tuon kiskon ruuvaa niin vois onnistuakin.
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Niittaamalla umpiperä niiteillä ja vaikka massa väliin, missä tiiveys on se juttu.
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kiskoon jos päädyt, oikealla liimalla ja itseporautuvilla ruuveilla luulis pysyvän.
     
  6. maddis

    maddis Gearhead

    Massaa ajattelin kanssa, mutta mietin että jos se koukku pääsee hieman elämään kiristäessä niin massan tiiveys epäilyttää.

    Täytyy tuota kiskoa miettiä. Siinä näyttää olevan noita reikiä kiinnikkeille aika tiheään, että eiköhän se pysy paikallaan.
     
  7. ViLU

    ViLU Gearhead

    Ite tuli aikoinaan omaan Caminoon pistettyy tommoset Bilteman koukut suoraan vaan pultilla lavasta läpi. Isot korilevyt vaan alapuolelle ja sikafleksiä väliin niin ei tule vedet sisään. Hyvin piti sen about 7vuotta mitä omistin kyseisen kikottimen...
     
  8. maddis

    maddis Gearhead

    Hyvä tietää, että sika pitää. Täytynee harkita tuommosia. Olisihan nuo hieman ei niin silmiin pistävät kuin ne kiskot.
     
  9. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    jossain lehdessä näin idean jossa oli kiinnitetty kettinki pickupin lavalle. ketju kiersi lavan ja oli kiinni nurkista ja lavan puolivälissä. ketjulenkeistä sitten sai kiinnitellä kuormaliinoja tai koukkuja kiinni haluamiinsa kohtiin.
     
  10. maddis

    maddis Gearhead

    Voisin kuvitella, että tuo ketju kolisis ajon aikana.
     
  11. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    luultavammin koliseekin. tiukkuudesta kai osittain kiinni mutta jonkin verran helisee. itse aattelin että jos sen tekisi pois otettavaksi. ja laittaisi paikalleen vain kun kuljettaa jotain jonka tarvii kiinnittää. ettei kilisisi joka päivä. :)
     
  12. maddis

    maddis Gearhead

    Juu, joku tuommonen voisi toimiakin. Täytysi vain muistaa pitää ketju mukana autossa, koska muuten se ei ole koskaan mukana, kun sitä tarttis. :)
     
  13. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    eipä niitä sidontaliinojakaan tai köysiä kai kukaan koskaan muista ottaa mukaansa erikseen ..autossa ne pitää säilyttää nekin ..juurikin niitä yllättäviä tarpeita varten.. "halvalla kun sain".. :D
     
  14. DX

    DX Double Gearhead

    mulla on sisälokareissa läpipultattuna kääntyvät lenkit, on kuskattu kaikenlaista roinaa prätkiä myöten ja aina on saanut tukevasti kiinni.

    esmes kolme tuhannen kilon räikkäliinaa penkin takana on pikupin vakiovarusteita
     
  15. maddis

    maddis Gearhead

    Itse ajattelin, että jos olis saanut lavan kulmiin (ja keskelle) lenkit, niin olis saanut hieman tukevammin kiinni mitä ikinä kuskaakaan, mutta varmaan riittää tuokin jos vaan sisälokasuojiin laittaa.
     
  16. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Sama ongelma täällä C20 Chevyssä. Lavan reunassa olevat reiät on yleensä liian korkeella ja pohjalla pitäs lenkit saada.
     
  17. passerby

    passerby Gearhead

  18. pantera

    pantera Double Gearhead

  19. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    Laittaisin vaan jotkut tällaset. Ehkä kuusi kappaletta, ni olis valinnanvaraa. Tai sit hitsattavat ehkä kuitenkin. Ja mielummin lavan lattiaan ku koteloon.

    [​IMG]
     
  20. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Mulla on muistaakseni ihan originaalit kiinnikkeet Caminossa, tarviipa räpätä muistaessaan kuva.
     

Kerro tästä muillekin!