Kiinnostuksen kohteena B-Bodyt!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja Qtti, 3.1.2016.

  1. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Onks tää lahest, vai mist pirust tää muistuttaa karhun sokaisimia aivonystyröitä?
     
  2. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Kouvola on se vastaus mikä pitää lukita. Tai ainakin on ollut joskus.
     
  3. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Nonii, no onhan sitä joskus valkealan motellilla tullut ainakin käytyä...
     
  4. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  5. 440Mag

    440Mag Gearhead

  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Jälleen kerran oletin väärin.
     
  7. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Kuvassa kaksi uuden nihkeää, kurppa ja Coronet!

    [​IMG]
     
    TN, PetteriT, hmr66 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Ei niin ihan kauan sitten oli vielä mahdollista että automainoksessa oli kaunis tyttö. Ilman että alkaa vitunmoinen nillitys ja parku jostain fucking esineellistämisestä!

    [​IMG]
     
    TN, malvasto, 12345678910 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. esmi

    esmi Gearhead

    Tulee mieleen lottotyttö!
     
  10. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Itse asiassa on hauska kun katselee vanhoja 70-80 lukujen jopa 90 lukujen autolehtien mainoksia (esim. vanhat 70 luvun Tekniikan maailmat) niin kyllähän siellä on paljon sellaista mikä nykyajan mielensäpahoittajat saisi vetämään astmapiipustaan toisenkin henkosen...
    Toissa viikolla heitin entiselle koulukaverille (nainen) että muistatko millä lukioluokkamme oli koristeltu(pieni lukio, joten opettajat kiersi ja oppilaat oli samassa luokassa joten luokan koristelu oli mahdollista) . Kuvitus oli lainattu muutamasta bikini-kalenterista, V8 julisteista ja Easyrider lehdistä lainaituista kuvista, joita sitten tuli uhrattua HD-kuvien vuoksi luokkaan, niissä nyt sattui välillä esiintymään niitä vähempipukeisia naisia :) ....tämä siis 90-luvulla. Eikä jostain syystä opettajiakaan pahemmin häirinnyt, koska kuvat oli siellä koko lukuvuoden. Olisipa kiva nähdä kuinka syvällä palkokasvit olisi nykypäivänä.HERRA SIUNAA BIKINI TYTTÖJÄ LUOKAN SEINÄLLÄ....
    Keskusteltiin tämän luokkakaverin kanssa, että on tämä nykymeno on melkoista mielensäpahoittamiskulttuuria, varsin tyhmää sinällään.
    Aina joku pahoittaa mielensä ja tekee siitä valtakunnantason uutisen ja valitukset kaikkiin instansseihin ja joku onneton joutuu sitten irtisanoutumaan yhteisen hyvän nimissä, vaikka valtaosan mielestä homma olisi ok...Aika muuttuu valitettavasti aina ei niin hyvään suuntaan, mutta tämän asian kanssa on vaan elettävä..
     
    maxvo2, malvasto ja dart -66 tykkäävät tästä.
  11. 440Mag

    440Mag Gearhead

  12. Chevette

    Chevette 3rd gear

    Tuollaisesta se johtuu että muistellaan niitä vanhoja hyviä aikoja,tunnelma ollut rennompi koska ideologiat juuri mm sukupuolineutraaliuudesta ovat keksitty vasta äskettäin.Vanhaan hyvään aikaan naiset poltteli rintsikoita
     
  13. Chevette

    Chevette 3rd gear

    Tuli mieleeni että mitä vanhojen käkkylöiden omistajat joutuu tekee puskurin dagmareille että tulee sukupuolineutraali,kysynpähän vaan.
     
    malvasto, 12345678910 ja PetteriT tykkäävät tästä.
  14. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Siellä se totuus lukee Plymouth-dealerin seinällä ja valomainoksessa.

    [​IMG]
     
    esmi, TN, malvasto ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  15. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    Niin, sinällään hämmästyttävää ettei kukaan, ainakaan julkisesti ole vielä pahoittanut mieltänsä vastineestasi.
     
    PetteriT tykkää tästä.
  16. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Vielä ennättää...

    Olen vaan pohtinut että nykymenosta puuttuu sellainen rentous jota menneessä ajassa oli ehkä enemmän, ei takerruttu ehkä kaikkeen niin hanakasti.

    Mutta sitten asiaan...minnepäin Kuopiosta suuntasi se musta Charger oisko 68-70?? oli muistaaksen ceterline champ 500 tai sen tyyppiset alut alla. Onko tallessa tallien uumenissa.

    Se alkuperäinen -66 charger (taisi olla suurimpiirtein kaikissa jenkkinäyttelyissä kuopiossa 90 luvulla näytillä), sittemmin taisi olla jossain vaiheessa jollakin foorumilaisellakin ennenkuin hävisi maisemista??
     
  17. valtsu67

    valtsu67 Gearhead

  18. Chevette

    Chevette 3rd gear

    Ke tuli heitettyä 500 km lenkki Coronetilla,BB Motorsissa vähän kaasuttimen säätösessiossa kun epäilys että laihalla mennään ja niinhän se oli.Eipä kauaa menny kun oikeat säädöt löytyi ja kulku keveni.Keli oli hieno,ilmastointi toimii sekä auto ei tarvinnut muuta kuin vähän bensaa
     
  19. Ville L

    Ville L 3rd gear

    Tänne saa tarjota talliin unohtunutta -65 HT belve/satellitea. Yhden oon nähnyt myynnissä suomessa ja se meni tutulle Vaasan suuntaan. Amerikan ja ruotsin markkinoita seurataan epäaktiivisesti, mutta heti jos jotain ilmaantuu niin.... #0449756205
     
  20. K_Sa

    K_Sa Gearhead

    [​IMG]
     
    TN ja Tunaman tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!