KIITOS!!!

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 16.5.2008.

 1. supo

  supo Gearhead

  Pro Et Racing kiittää kaikkia jotka ovat olleet tekemässä taas mahdolliseksi sitä että tänään starttaa "Halpamatkojen kuljetuskalusto" sisällään -37 Pontiac kohti Virtasalmen Motoparkkia kisaamaan osakilpailu voitosta ja lopuksi kokonaiskilpailun CUP-pokaalista!!!Teitä on tunnetusti muutama eli helvetisti.Terv:Kari Laitinen,Pro Et 1337,Kuopio Ps.Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista!!!Ai niin meinasi unohtua Anne ja Riku,kiitos teille että on saanut olla muutamana iltana tallilla talven aikana.
   
 2. supo

  supo Gearhead

  Ensimmäiset kisat takana:Lajittelun 4:s ja paras aika 12,45s ja loppunopeus 171,4km/h,valitettavasti sunnuntaina sää esti kisaamisen.Kiitos mukana olleille ja kisavieraille!!
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Kisakausi on nyt ajettu ja pisteet laskettu.Tulos 2.sija kokonaispisteissä kaudella 2008 ja kauden aikana 2 osakilpailuvoittoa.Pro Et Racing kiittää ja kumartaa kaikille jotka mahdollistivat tämän.Pidetään mitalikinkerit kun on vähän vedetty henkeä.Eli KIITOS vielä kerran kaikille!!!!Terv:Kari Laitinen,Pro Et 1337.Ps.Nettisivuille tulee juttua ja videon pätkää lähi aikoina.
   
 4. ftp

  ftp 2nd gear

  Onneksi olkoon hienosta menestyksestä!!!
   
 5. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Onneksi olkoon!
   
 6. rengo

  rengo 3rd gear

  Onneksi olkoon!
  T:Rami
   
 7. kuula

  kuula Gearhead

  pro et

  No tästä on hyvä jatkoo nous kauvvella, ja kirkastoo mitalli. Hyvin mäni kuitennii. Eiku lykkyä pyttyyn vuan koko tiimille!
   
 8. supo

  supo Gearhead

  Pro Et Racing kiittää tänään Pontiacin pintaan ilmestyneistä liekeistä ja keulapalaan maalatusta kuskin naamasta eli Matille ja Teemulle SUURKIITOS auton uudesta ilmeestä!!!Tulevalla viikolla tarkoitus laittaa tekniikka paikoilleen ja ottaa savut koneesta eli vielä pientä puuhaa ennen kisakauden alkua.
   
 9. supo

  supo Gearhead

  Taas on KIITOSTEN aika eli Kuski kiittää kaikkia mukana olleita jotka ovat tehneet taas mahdolliseksi sen että AUTO sekä Team voimme lähteä ajamaan Suomen mestaruudesta Super Pro Et luokassa koko sarjan,talvi oli pitkä ja pari "pientä" muutosta tehtiin auton tekniikkaan ja itse autoon eli ilman MERKITTÄVIÄ yhteistyökumppaneita sekä muutamia Teamin ulkopuolisia ihmisiä hommasta ei olisi tullut mitään!!Tervetuloa katsomaan kisoja ja rupattelemaan niin kerrotaan missä mennään eli Hyvää kesää kaikille ja kisoissa tavataan!!!Käy katsomassa kaupungin Drag race teamien sivuilla missä mennään eli www.proetracing.fi sekä www.racemustang.fi. ISO KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE!!!!! Fixus.fi,Kuopion Varaosakeskus,Canon Business Center,Valvoline,Pohjolan Rengas,Kuljetus J.Tiusanen,Kuljetus Anssi Jouhkimo,Kuopion Kulta-Kukko,Cat-kellot,Leijona-kellot,Autohuolto J.Tiitinen,JPautotuning,Sorsasalon Katsastus,Autoväri Hirvonen,VIP-mehut,FSRA Ry
   

Kerro tästä muillekin!